Imatge de fons de diverses persones celebrant el segon premi de la Loteria de Nadal de 2023 amb una altra imatge d'una mà amb bitllets de 50 euros
SOCIETAT

El truc simple per a la loteria amb què un jove ha guanyat 2 milions d'euros

Gràcies a un vídeo de Youtube, un jugador de la loteria es va fer milionari després de molts anys sense guanyar res

Un noi neozelandès de la ciutat de Christchurch ha tingut la immensa fortuna de ser premiat amb un premi de més de 2,3 milions d'euros. I tot gràcies a un curiós canvi d'estratègia que va fer després de veure un vídeo a YouTube.

Aquest noi sempre solia jugar als mateixos números de la loteria i va veure que, segons passaven els anys, fins a 20, la seva sort no canviava de rumb. En un moment donat, va decidir canviar el modus operandi a l'hora de jugar i va modificar els números que jugava des de fa dècades i va triar seguir un savi consell de YouTube.

Aquest era un vídeo que versava sobre com tenir més opcions per guanyar al sorteig del Powerball, un joc similar al de la Loteria Primitiva. La tàctica no era altra que utilitzar més nombres senars que els que utilitzava normalment.

Ganar POWERBALL Analizando Patrones de Números Ganadores en Resultados - How to Win the Lottery

El neozelandès que va guanyar 2,3 milions d'euros per un consell de Youtube sobre la loteria

L'usuari en qüestió indicava que si volies emportar-te un premi milionari a la loteria, havies de completar alguna de les files amb números imparells. Aquest neozelandès li va fer cas i va seguir rigorosament tot el que li aconsellaven a la plataforma de vídeos.

Per sort per a ell, va aconseguir el premi més gran que mai va poder arribar a pensar. Fins i tot va afirmar al diari Daily Mail que "fins i tot la meva dona i els meus propis fills es van burlar de mi, però pel que sembla tenia raó", deia orgullós. Així ho explicava quan va decidir canviar la seva estratègia i li va canviar la vida guanyar de sobte 2,5 milions de dòlars (2,3 milions d'euros).

Aquest joc del Powerball va néixer l'abril de 1992 als Estats Units. Cada setmana hi ha tres sorteigs, dilluns, dimecres i dissabtes a la nit. Cada butlleta del Powerball val dos dòlars i es pot jugar de forma virtual.

Des de la seva creació, hi va haver força canvis a la seva mecànica, com afegir més números a la selecció i augmentar el nombre de premis. Per exemple, el 1997 es va afegir un segon boixet de números per donar una nova oportunitat d'emportar-se premis, això sí, menors. A més, el 2009 van tornar a augmentar els premis i es va afegir una nova possibilitat per multiplicar-los.