Imatge de fons de diverses persones celebrant el segon premi de la Loteria de Nadal de 2023 amb una altra imatge d'una mà amb bitllets de 50 euros
SOCIETAT

Si vols guanyar la Primitiva, això t'interessa: els 5 números que més toquen

No perdis de vista aquests números de la sort a l'hora d'omplir la teva butlleta de la Loteria Primitiva

La Primitiva és un dels jocs de loteria més populars a Espanya. Cada setmana milers de persones compren la seva butlleta amb l'esperança de guanyar un gran premi.

Però, hi ha números que surten més sovint a la Loteria Primitiva? La resposta és que sí. Avui t'explicarem quins són aquests números i què pots fer per augmentar les teves probabilitats de guanyar.

Para atenció: els números que més surten a la Primitiva

A la Loteria Primitiva, es trien sis números de l'1 al 49. Tot i que el sorteig és completament aleatori, hi ha certs números que han sortit més vegades al llarg dels anys. Segons les estadístiques, els números que més han sortit a la Loteria Primitiva són:

  • 38: Aquest número ha sortit en més de 300 sorteigs.
  • 39: Un altre nombre molt freqüent, amb més de 290 aparicions.
  • 47: Ha sortit en més de 280 sorteigs.
Dues persones celebrant el tercer premi de la Loteria de Nadal
  • 3: Aquest número també és molt comú, amb més de 270 aparicions.
  • 5: Ha sortit en més de 260 sorteigs.

El que has de fer per tenir més probabilitats de guanyar la Primitiva

Encara que no hi ha una fórmula màgica per guanyar la Loteria Primitiva, hi ha algunes estratègies que poden augmentar les teves probabilitats de guanyar un premi.

  • Juga amb freqüència: Com més vegades juguis, més oportunitats tindràs de guanyar. Comprar una butlleta cada setmana pot augmentar les teves probabilitats a llarg termini.
  • Tria números variats: No et limitis a triar números consecutius o números que tinguin algun significat personal. Opta per una combinació de nombres alts i baixos, parells i imparells.
  • Fes servir números que surten amb freqüència: Com hem esmentat abans, alguns números surten més sovint que d'altres. Incloure aquests números a la teva butlleta pot augmentar les teves probabilitats de guanyar.
  • Evita patrons comuns: Moltes persones trien números en patrons com línies rectes o diagonals a la butlleta. Evita aquests patrons per no compartir el premi amb moltes altres persones si guanyes.

La Loteria Primitiva és un joc d'atzar i no hi ha garanties de guanyar. Tot i això, conèixer els números que més surten i seguir algunes estratègies pot augmentar les teves probabilitats de guanyar un premi.

Recorda que el més important és jugar de manera responsable i no gastar més diners dels que et pots permetre perdre. Esperem que tinguis molta sort amb la teva pròxima butlleta de la Loteria Primitiva.

➡️ Societat

Més notícies: