Muntatge d'una butlleta de la Bonoloto i un home trist
SOCIETAT

Els 3 números que recomanen evitar si jugues a la Bonoloto per a no llençar els diners

Si jugues a la Bonoloto, hi ha números dels quals és millor allunyar-te, perquè sembla que no guanyaran mai

La Bonoloto és un dels jocs de loteria més coneguts del nostre país. Cada setmana, milers de persones participen amb l'esperança de guanyar un gran premi. Però és important saber triar, i avui t'explicarem quins són els números menys afortunats en el sorteig de la Bonoloto.

Abans de parlar dels números amb menys probabilitats, però, és important entendre com es juga a la Bonoloto. I la veritat és que aquest joc de loteria és molt senzill.

Com pots jugar a la Bonoloto de forma senzilla?

Cada butlleta de la Bonoloto té 49 números i n'has de triar 6. A més, s'extreu un número complementari i un reintegrament. El sorteig es fa sis vegades a la setmana, de dilluns a dissabte.

Muntatge amb la Bonoloto i diners al fons

Per guanyar el premi més gran has d'encertar els 6 números principals. També hi ha un premi menor si encertes 5, 4 o 3 números, i si encertes el número complementari o el reintegrament.

Aquests són els 3 números que menys surten a la Bonoloto

Ara que saps com es juga, anem a allò que realment t'interessa: els números que menys surten a la Bonoloto. Segons les estadístiques, hi ha certs números que tenen menys probabilitats de ser premiats. No vol dir que no hagin guanyat mai, però sí que han resultat premiats en menys ocasions, si ho comparem amb la resta.

Nombres que menys surten a la Bonoloto

NOMBREVEGADES
43902
6917
29918
5921
9925

Els 3 números amb menys probabilitats que et toqui la Bonoloto són el 43 (premiat 902 vegades) el 6 (premiat 917 vegades) i el 29 (guanyador en 918 ocasions). El segueixen el 5, que ha estat premiat 921 vegades i el 9, amb 925 vegades com a guanyador.

Descobreix si això influeix en les teves possibilitats de guanyar la Bonoloto

Cal recordar que la Bonoloto és un joc d'atzar. Encara que aquests números tenen menys probabilitats de sortir, cada sorteig és independent i tots els números tenen la mateixa probabilitat de ser escollits. Tot i això, conèixer aquestes estadístiques pot ser interessant i ajudar-te a prendre decisions informades.

La Bonoloto és un joc emocionant que ofereix la possibilitat de guanyar grans sumes de diners. Tot i que alguns números tenen menys probabilitats de sortir, cada sorteig és una nova oportunitat. Ara que saps quins són els números que menys surten a la Bonoloto, pots decidir si vols evitar-los o provar sort amb ells.

➡️ Societat

Més notícies: