Muntatge de fotos dels premiats amb el 'Segon Premi' del Sorteig Extraordinari d'El Niño 2024 corresponent al número 89634 cebre la seva sort a l'administració núm. una dona amb rostre de sorpresa
SOCIETAT

Euromillones deixa un nou milionari a Espanya i el pot ascendeix a 174 milions

L'últim sorteig de l'Euromillones ha deixat quatre premis al nostre país i un d'ells ha sigut milionari

Euromillones ha tornat a repartir sort a Espanya. I és que amb l'últim sorteig celebrat aquest divendres, 14 de juny, ha caigut ‘El Millón’ a un afortunat de Granada. Tot i això, no és l'únic premiat al nostre país.

A més d'‘El Millón’ de l'Euromillones, el sorteig ordinari ha deixat un encertant de segona categoria, que s'ha embutxacat 110.000 euros. D'altra banda, també han resultat guanyadores tres combinacions de tercera categoria.

Muntatge amb gent celebrant amb cava a l'exterior una administració de loteria i una butlleta de l'Euromilions

Euromillones torna a deixar un nou milionari a Espanya

La combinació guanyadora de l'últim sorteig de l'Euromillones ha estat: 02, 13, 16, 24 i 32. Estrelles 01 i 07. Tot i això, el premi gran l'ha repartit ‘El Millón’, el codi guanyador del qual ha estat: DGM78225.

La butlleta encertant d'‘El Millón’ ha estat validada a Granada. Més concretament, a l'Administració de Loteries número 23, situada al carrer Carmen Icaza, 1.

D'altra banda, la butlleta guanyadora de segona categoria es va segellar a Montealegre del Castillo, a Albacete. Un afortunat que ha guanyat 110.000 euros.

Finalment, tres participants més han guanyat un premi de tercera categoria. Un a Madrid, un altre a Múrcia i un altre a Ourense, els quals han guanyat 13.500 euros cadascun. Un pessic que mai va malament.

Captura de pantalla del repartiment de premis del sorteig de l'Euromilions celebrat el 14 de juny de 2024

Sembla que la sort somriu Espanya a l'Euromillones. Ja que l'anterior sorteig d'aquesta loteria —celebrat dimarts passat, 11 de juny—, també va deixar un nou milionari al nostre país després de ser premiat amb ‘El Millón’. Dimarts passat, l'afortunat va segellar la seva butlleta a Villena, una localitat d'Alacant.

Euromillones, un sorteig amb molta participació

Loterías y Apuestas del Estado, que és l'organitzador del sorteig de l'Euromillones, va comptar amb la participació de 6.534.223 butlletes. I per al pròxim sorteig de l'Euromillones de dimarts, 18 de juny, es posa en joc un pot de 174 milions d'euros.

El sorteig d'Euromillones ofereix l'oportunitat als jugadors europeus de guanyar grans fortunes cada dimarts i divendres. Per convertir-se en milionaris, els participants han d'encertar cinc números i les dues estrelles de la combinació guanyadora. A més, el sorteig d'‘El Millón’ ofereix la possibilitat de guanyar un milió d'euros si la butlleta jugada coincideix amb la combinació de xifres i lletres premiada.

‘El Millón’ és un sorteig paral·lel a l'Euromillones que es realitza exclusivament a Espanya. Amb cada butlleta de l'Euromillones comprada, els jugadors participen automàticament en aquest sorteig addicional, sense cap cost extra.

Cada butlleta d'Euromillones emesa a Espanya inclou un codi únic d'alfanumèric de tres lletres i cinc xifres. Aquest codi és generat automàticament i assignat a cada butlleta.

➡️ Societat

Més notícies: