Una dona amb cara de sorpresa sobre un fons d´una celebració de loteria
SOCIETAT

La desconeguda pàgina que prediu quan guanyaràs l'Euromillones

Descobreix la pàgina web que exposa quant de temps ha de passar perquè tinguis sort en els jocs d'atzar

Segur que consideres impossible saber quan et tocarà la Loteria o l'Euromillones. Encara que soni increïble, hi ha una web que assegura poder predir-ho. Pren nota sobre aquesta sorprenent eina i com funciona.

La web en qüestió es diu cuandomevaatocar.com. Segons el seu creador, Juan Víctor Mejías Calero, fa servir algorismes avançats i anàlisi de dades històriques per predir quan podries guanyar a la Loteria, l'Euromillones, la Bonoloto o la Primitiva.

La impactant web que prediu quan guanyaràs un premi de l'Euromillones

La idea és que, en analitzar patrons i tendències de sorteigs anteriors, es pot estimar la probabilitat que un nombre específic sigui guanyador en el futur.

Un grup de persones celebra un premi de loteria amb cava i al cercle, una butlleta de l'Euromilions

La Loteria i l'Euromillones són jocs d'atzar, cosa que significa que els números guanyadors s'escullen a l'atzar. Tot i això, alguns creuen que, amb suficient anàlisi de dades, és possible identificar certs patrons. Encara que no pot garantir que guanyaràs, cuandomevaatocar.com sí que et pot donar una idea de quan podries tenir més sort.

Així pots saber el moment en què et tocarà l'Euromillones

En el cas de l'Euromillones, triem cinc números i dues estrelles a l'atzar i fem la simulació a dos anys vista, jugant dos dies a la setmana (dimarts i divendres).

Volem saber quant haurem guanyat si apostem en dos anys diferents números. Amb tot, amb una inversió de 520 euros, obtindríem premis que sumen 106,53 euros.

La web cuandomevaatocar.com prediu que el primer encert de 3+0 seria als quatre mesos. I ofereix aquest balanç d'encerts: Encerts de 2+0, 4 cops, de 2+1, 3 cops, d'1+2: 2 cops i de 3+0, 1 cop.

Fotomuntatge amb una imatge de fons de la celebració d'un premi de la loteria i al capdavant una butlleta del sorteig de l'Euromilions

Tot i això, els experts en matemàtiques i estadística solen ser escèptics sobre la capacitat de predir resultats de jocs d'atzar. És important recordar que, encara que l'eina pot ser interessant, no hi ha garantia de guanyar.

Provar aquesta web pot ser una experiència divertida

Si ets un aficionat a la Loteria o a l'Euromillones, provar aquesta web pot ser una experiència divertida. No obstant això, és crucial jugar amb responsabilitat i no gastar més diners dels que et pots permetre perdre. La Loteria i l'Euromillones s'han de veure com una forma d'entreteniment, no com una font segura d'ingressos.

Encara que no hi ha garantia de guanyar, cuandomevaatocar.com pot ser una eina interessant per als aficionats als sorteigs. Recorda sempre jugar amb responsabilitat i gaudir del procés.

➡️ Societat

Més notícies: