Muntatge de fotos dels premiats amb el 'Segon Premi' del Sorteig Extraordinari d'El Niño 2024 corresponent al número 89634 cebre la seva sort a l'administració núm. una dona amb rostre de sorpresa
SOCIETAT

Nou milionari a Espanya després de l'últim sorteig de l'Euromillones: on ha caigut

Tan sols un encertant ha aconseguit el premi milionari, però en altres zones d'Espanya també ha caigut un bon pessic

El sorteig de l'Euromillones ha deixat un premi milionari a Espanya aquest dimarts, 11 de juny. La sort ha caigut a Villena (Alacant), on un encertant s'ha fet amb la combinació guanyadora d'‘El Millón’ i amb un premi de la segona categoria. El premiat va adquirir la seva butlleta a l'Administració de Loteries Núm. 2.

L'afortunat s'ha endut aquest increïble premi en ser l'únic encertant de la segona categoria de l'Euromillones (168.413,48 euros). I, d'altra banda, també s'ha endut el premi d'‘El Millón’, una altra de les seccions que ofereix el sorteig.

Aquesta ha estat la combinació guanyadora

Els números que han deixat aquest premi milionari han estat el 7, 15, 34, 45 i 48. Les estrelles del sorteig han estat el 07 i el 09. La combinació guanyadora d'‘El Millón’ que ha posat la cirereta al pastís ha estat DCG95058.

Euromillones del dimarts 11 de juny

A Espanya també es van registrar quatre afortunats més que van encertar la tercera categoria. És cert que és un premi una mica inferior, però 20.000 euros sempre són benvinguts. En aquest cas, la sort ha caigut a Quart (Girona) i a Guardo (Palència).

Així de senzill es pot participar en el sorteig de l'Euromillones

Ser milionari és pràcticament el desig de tothom. L'Euromillones ofereix una forma molt senzilla de poder arribar a ser-ho. El sorteig es fa cada dimarts i divendres a través de Loterías y Apuestas del Estado on participen països de tot el món.

Administració de Loteries i Apostes de l'Estat número 2 de Villena, Alacant

Per aconseguir el premi més gran, cal encertar els cinc números de la combinació guanyadora i la xifra corresponent a les dues estrelles. Per si no n'hi hagués prou, al sorteig d'‘El Millón’ hi ha la possibilitat de guanyar un milió d'euros extres. Aquesta alternativa és possible si la combinació de xifres i lletres coincideix amb la de la butlleta jugada, de la mateixa manera que li ha passat a l'afortunat alacantí.

No és la primera vegada que cau el premi a Villena

Sembla que la sort no s'acaba en aquest municipi d'Alacant. El passat 15 de març, un altre afortunat es va embutxacar d'una xifra milionària després d'encertar també la segona categoria. En resum, per un preu de 2,50 euros que costa cada aposta, pots ser tu el pròxim milionari.

➡️ Societat

Més notícies: