Fotomuntatge de l'exterior d'un supermercat Mercadona de fons i al capdavant una dona feliç assenyalant el logo
SOCIETAT

El dolç de Mercadona que no faltarà a cap taula aquestes festes

És un dolç que Mercadona ha optat per presentar en una gran varietat de models i sabors perquè triïs el que mes t'agradi

En qualsevol dinar o sopar de Nadal en família és fonamental tenir uns bons aperitius, un plat de bon gust i unes fantàstiques postres. I pel que fa a aquest últim, pot ser una solució fantàstica el dolç de Mercadona que ara ha presentat: bombons.

Això sí, Mercadona ha llançat al mercat un gran assortiment d'aquells pensant en els gustos de tots els seus clients. D'aquesta manera, tindreu a l'abast de la mà una varietat magnífica per satisfer els paladars de tots els vostres convidats.

Totes les varietats del dolç de Mercadona per al Nadal

Mercadona a la seva campanya de Nadal ha inclòs des de taules d'embotits i patés fins a postres casolanes com el panettone. Però a aquests ha afegit un dolç que agrada a tothom i que no pot faltar a cap taula durant les festes. I és, com hem indicat, el bombó.

El que ha fet exactament, sota el paraigua de la marca Senzza, és presentar un assortiment molt gran. N'hi ha de molt diferents quant a sabors, a tipus de xocolata i fins i tot a ingredient destacable.

1. Senzza Negre

Amb xocolata del 70% s'ha donat forma a aquest dolç, que té tres tipus diferents. Un posseeix trossos d'ametlla, un altre compta amb trossets de taronja i després hi ha el farcit de tòfona.

Aquestes tres varietats s'inclouen als envasos de 180 grams, que Mercadona ha posat a la venda. Envasos de 16 bombons, que es poden comprar per 2,25 €. Per tant, el quilo surt a 12,50 €.

Muntatge amb l´exterior d´una botiga de Mercadona i la bossa de Senzza 70% negre
La borsa té un preu de 2,25 euros | Mercadona

2. Assortiment Senzza

Com el seu nom indica, aquesta proposta dolça de la cadena de Juan Roig es presenta en bosses amb diverses classes de bombons, uns de xocolata negra i altres amb llet. En concret, són quatre: ametlla, fondant, avellana i llet praliné.

A les botigues, cadascuna d'aquestes bosses de 470 grams, que contenen 40 unitats, costa 3,50 €. Per això el cost del quilo és de 7,44 €.

Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Mercadona i la bossa de bombons Senzza assortit
La borsa de 40 unitats costa 3,50 euros | Mercadona

3. Senzza Postres

Entre la selecció més acurada d'aquest dolç de Mercadona hi ha aquest model, que combina tres tipus de bombó diferents. Es tracta del de dolç de llet, del pastís de xocolata i nata, així com del de straciatella.

Està disponible en bosses de 27 unitats, cadascuna de les quals val 3,10 €. Això significa que el quilo surt a 9,84 €.

Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Mercadona i la bossa Senzza Postres
Troba aquest producte a Mercadona per 3,10 euros | Mercadona

4. Senzza Capuccino

Entre les propostes més originals d'aquest dolç hi ha aquesta, que, com el seu nom indica, té com a ingredient important el capuccino. Aquest es combina amb la xocolata per donar forma a tres varietats de bombons: original, avellana i caramel.

Actualment, aquesta versió es ven en borses de 315 grams, que inclouen 27 unitats. Bosses que costen 3,10 €, establint així que el preu per quilo resulti ser de 9,84 €.

Muntatge amb l´exterior d´una botiga de Mercadona i la bossa de Senzza Cappuccino
Aconsegueix la teva borsa de Senzza Capuccino per 3,10 euros | Mercadona

Alguns tiktokers s'han sentit sorpresos per aquesta opció i no han dubtat a parlar-ne. Aquest ha estat el cas del famós pendalyos, que ha caigut rendit a aquests bombons amb cafè. Tant és així que ha admès que “són una delícia, tenen un sabor increïble”, encara que el preferit és l'original.

5. Senzza 0% sucres afegits

Mercadona també ha pensat en els que més es cuiden i vetllen per la seva alimentació. Per aquest motiu, ha presentat els seus bombons sense sucres afegits. Són de xocolata negra amb tòfona, de xocolata amb llet i crema d'avellanes, i de xocolata amb llet i praliné.

Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Mercadona i la bossa de bombons Senzza Sin Sucres
La bossa de bombons Senzza sense sucres costa 2,60 euros | Mercadona

També estan indicats per a celíacs i es troben als supermercats en envasos de 12 unitats i 125 grams. El cost de cadascun és de 2,60 €, la qual cosa significa que el quilo costa 20,80 €.

Vist el que s'ha vist, Mercadona ha pensat a tot el món o a gairebé tots. Només cal veure el gran assortiment d'aquest dolç, imprescindible per posar la cirereta al pastís de qualsevol sopar nadalenc.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.