Muntatge amb botiga de Primark i cercles vermells amb abric The Edit de Primark
SOCIETAT

Primark em decep amb l'abric de The Edit llarg i elegant

La cadena irlandesa posa a la venda de manera online i física, l'abric de the edit en color gris talp/marró talp

Els abrics d'hivern s'han convertit en un imprescindible bàsic d'armari per a qualsevol fashionista. Aquesta peça clau de col·lecció ha aconseguit colar-se a tots els guarda-robes femenins per poder elevar qualsevol look de manera instantània.

Més llargs, més curts, grisos, marrons, de punt... hi ha desenes de dissenys diferents. Botigues low cost, com és el cas de Primark, tenen diverses opcions per adaptar-se a tots els gustos.

Encara que aquesta temporada tardor-hivern, deixa'm dir-te que es tornaran a portar els abrics llargs, i fins i tot els extrallargs. Primark ha posat a la venda un model que m'ha agradat molt a simple vista, però he de dir que he trobat un punt que em fa enrere. T'ho explico tot aquí.

Primark ven el The Edit llarg

Primark és una d'aquestes botigues a les quals sempre recorres quan vols trobar una peça de roba estilosa i còmoda per un preu baix. Tot i que no sempre és així, ja que en diverses ocasions, alguns dels seus articles es passen de pressupost. És l'exemple de l'abric de The Edit que he fitxat avui.

Noia amb abric marró de The Edit de Primark posant i fent-se una foto
Aniràs súper calenteta! | e-noticies.cat

Una peça llarga que aporta una gran elegància pràcticament de manera instantània i que serveix per protegir-nos del fred. Còmoda, de màniga llarga i amb butxaques als laterals per poder guardar-hi les mans. El tancament d'aquesta peça funciona mitjançant cremallera i no té caputxa.

L'abric té un folre exterior confeccionat amb 100% polièster. Encara que el seu exterior està fet en un 52% llana, un 41% polièster, un 3% niló, 2% acrílic i un altre 2% viscosa. Una barreja de diferents materials per aconseguir el millor teixit possible.

etiqueta de l'abric marró the edit primark
Disponible en diverses talles! | e-noticies.cat

Aquesta peça de Primark és força versàtil gràcies al seu color. Disponible únicament en color gris talp combinat amb un marró clar. Senzill per combinar amb qualsevol peça d'armari i aconseguir un outfit de deu.

Disponible a la pàgina web i a la botiga

Si esteu pensant a fer-vos amb l'abric de The Edit de Primark, heu de saber abans el preu. Per 65 € podreu emportar-vos aquesta novetat i abrigar-vos els dies d'hivern. Un preu, a parer meu, una mica elevat, ja que és una firma econòmica.

Abric marró The Edit de Primark penjat al penjador
El podràs trobar tant a la web com a una botiga física | e-noticies.cat

Les talles varien des de la 34/36 fins a la 48/50. De moment, estan totes elles disponibles a la pàgina web, però no puc assegurar-te quant més temps continuaran estant. Disponible únicament en el color gris talp/marró talp.

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.