Muntatge amb una imatge de fons de Mercadona i una altra de mans amb un pot de colònia
SOCIETAT

La meva colònia de 3 € de Mercadona fa olor millor que les cares i s'esgota gairebé sempre

Mercadona ha reformulat una antiga fragància i tornarà a arrasar

Escollir una colònia o un perfum no és una tasca fàcil, perquè són moltes les opcions que es tenen a l'abast de la mà. Tampoc és fàcil perquè som 'bombardejats' mitjançant publicitat per certes marques, que ens fan creure sempre que només semblen olorar bé les fragàncies cares. Però d'això res, n'hi ha algunes de luxe que són de tot menys agradables a l'olfacte.

El que cal fer és tenir clar quines aromes ens agraden, olorar molt i tastar. I així és com he aconseguit la meva fragància preferida, que té un preu inferior als 3€. A més, compta amb una olor que captiva tothom, per això està arrasant en vendes.

No saps a quina m'estic referint? No et preocupis. Te la presentaré a continuació amb detall.

Mercadona és darrere de l'econòmica i exitosa colònia

No faig servir la fragància preferida de Leonor ni el perfum de les estrelles, faig servir una que Mercadona té a la venda als seus supermercats. Es tracta exactament d'una aigua de colònia que aquesta empresa ha actualitzat sota el nom de Fresca. Abans es deia Brisa.

Una de les característiques més importants d'aquesta proposta és que és molt refrescant, parlant aromàticament. I això és gràcies al fet que es troba composta de tres tipus de notes: cítriques, com la mandarina; de fons, com la fusta, i florals, com el lliri de la vall.

Muntatge amb una imatge de fons d'una botiga Mercadona i una altra imatge d'una colònia deliplus anomenada 'Fresca'
Mercadona té la colònia més barata i que fa olor de luxe | Mercadona, e-noticies.cat

Precisament per aquesta combinació d'elements, la cadena de Juan Roig l'ha definida com una colònia de “notes florals i especiades. Compta amb una agradable aroma suau amb tocs enfustats”.

La seva frescor i olor són dues de les senyes d'identitat que més captiven d'aquest producte, però també ho fa el preu, perquè és a l'abast de qualsevol butxaca. I és que està disponible, sota la marca Deliplus, per només 2,65 € el seu envàs de 750 mil·lilitres.

Més dades a tenir en compte aquest producte de Mercadona

Mercadona a mi m'ha captivat amb aquesta fragància, i no ho puc negar. I, com jo, moltes persones hi han caigut, només cal veure les xarxes socials.

Nombrosos influencers se n'han fet ressò, igual que molts internautes han volgut comprovar de les bondats que té. Per exemple, ens topem amb missatges com “fa olor de meravella. A més, l'olor dura, almenys a la meva roba”.

És clar que agrada i molt, de manera que s'està venent molt bé. I no només ella, de la mateixa manera ho fa la seva versió amb olor de lavanda.

Això sí, cal no obviar que aquesta colònia de Mercadona ha rebut igualment crítiques. La principal i més important és que ha augmentat de preu respecte a la seva versió anterior, que només costava 1,60 €. S'ha 'denunciat' amb aquests comentaris: “Quina pujada de preus” i “Em sembla patètic que facin servir l'excusa de la renovació per justificar l'increment”.

I això no és tot. De la mateixa manera, se li retreu a la cadena de Juan Roig que ha introduït més alcohol a la fórmula. Fins i tot n'hi ha que consideren que és menys duradora que el model previ.

Vaja, que hi ha opinions per a tots els gustos sobre aquesta fragància de Mercadona que és un èxit, malgrat tot. Així que tingues-les en compte per decidir-te a provar-la o no. Està a la teva mà determinar si et convenç la seva proposta, però per frescor i preu segur que sí.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.