Exterior de la botiga Ikea on es veu en primer pla el logotip

SOCIETAT

El descompte que fa Ikea a molts clients i pocs coneixen: molt fàcil d'aconseguir

Aprofita al màxim les promocions

Estar al corrent dels descomptes i promocions a les botigues és important. En aquest sentit, Ikea, la reconeguda empresa sueca de mobles i decoració per a la llar té de permanents.

Si ets estudiant, pertanys a una família nombrosa o siguis membre de la Xarxa Ikea per a empreses, hi ha oportunitats interessants que et poden ajudar a fer les compres més econòmiques i gaudir de productes d'alta qualitat per millorar el teu espai vital.

Estàs considerant renovar els teus mobles? Fes-te membre d'Ikea Family

Si ets estudiant, Ikea ofereix una oportunitat que no pots deixar passar. Si sou membre de 'Ikea Family ', podreu gaudir d'un descompte del 10 % en totes les vostres compres realitzades fins al 15 d'octubre de 2023.

El millor de tot és que aquesta oferta és vàlida tant a les botigues físiques com a la plataforma en línia d'Ikea. Tot i això, per accedir a aquest benefici, has de fer una compra mínima de 100 euros.

Per aprofitar aquest avantatge, haureu de presentar una targeta d'estudiant oficial i vigent, a més de la vostra targeta Ikea Family i el vostre document d'identificació personal (DNI).

Escriptori d'Ikea, Lärande, de mòduls extríbles i que representa una decoració de com pots tenir l'habitació del teu fill o filla
Amb Ikea Family tens un descompte del 10 % | Ikea

És important destacar que el pagament l'ha de fer l'estudiant titular de la targeta. Amb aquesta oferta, podràs adquirir aquest moble auxiliar perfecte per a la teva habitació, l'accessori de cuina que necessites per sentir-te com un xef professional, o aquell quadre que afegirà el toc final a la decoració de la sala d'estar.

Descompte per a famílies nombroses

Si sou part d'una família nombrosa o monoparental, també teniu l'oportunitat d'aprofitar la promoció especial esmentada amb anterioritat. Fins al 31 d'octubre del 2023, si sou membre d'Ikea Family i feu compres per un valor superior a 100 euros, us podreu beneficiar d'un descompte del 10 %.

Això sí, cal tenir en compte que aquesta promoció no s'aplica a certs serveis i productes. Com el restaurant, la botiga sueca, el bar, les compres en línia ni les targetes regal d'Ikea.

Per tant, és essencial revisar detingudament els requisits i condicions de la promoció per evitar confusions al moment de fer les compres a les botigues d'Ikea.

⬇️ Punxa avall per veure els diners que pots guanyar aquest mes amb BBVA ⬇️

😲💰 GAIREBÉ 400 € POTS GUANYAR AMB BBVA I AMB MOLT POCS REQUISITS ➡️

Com sol·licitar aquests descomptes

Per aprofitar aquestes promocions a Ikea, has de seguir uns passos senzills però importants:

1. Assegureu-vos de ser membre d'Ikea Family. Si encara no ho ets, pots inscriure't en línia o a una botiga física d'Ikea.

2. Compleix els requisits específics per a cada promoció, sigui que siguis estudiant o pertanyis a una família nombrosa o monoparental. Això pot implicar tenir documentació a mà que acrediti la vostra situació, com ara una targeta d'estudiant, un document de família nombrosa, etc.

3. En fer les compres a Ikea, assegura't que els productes seleccionats compleixin els requisits de compra mínima establerts a les promocions.

4. En pagar, presenta les teves targetes de soci d'Ikea Family, la documentació acreditativa i el DNI segons correspongui.

5. Gaudeix dels teus productes Ikea d'alta qualitat a preus reduïts i millora la comoditat i l'estil de casa teva.

Logo de la cadena Ikea a l'exterior d'una de les botigues
Ikea recolza les famílies nombroses | Ikea

Segueix els passos i verifica les condicions

Les promocions d'Ikea són una oportunitat excepcional per obtenir productes de qualitat a preus més baixos. Si ets estudiant o pertanys a una família nombrosa o monoparental, aquestes ofertes són especialment atractives.

Però no us oblideu de seguir els passos adequats per aprofitar aquests descomptes. Així com de verificar les condicions per evitar sorpreses desagradables en fer les compres a Ikea.

Amb una mica de planificació, podràs fer que la teva llar sigui més còmoda i atractiva sense comprometre el teu pressupost. Aprofita aquestes promocions i fes que el teu espai vital sigui encara millor!

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: