Imatge de la Princesa Leonor en primer pla i somrient a càmera amb un muntatge d'una colònia amb flors als costats
SOCIETAT

La colònia preferida de la princesa Elionor no arriba als 23 €: frescor assegurat

Surt a la llum a què fa olor la princesa Leonor

La princesa Leonor és una de les figures més conegudes del nostre país. Tot allò que fa o diu genera interès, com també hi ha curiositat per saber detalls de la seva vida privada. I ara n'hi ha un que ha sortit a la llum.

En concret, s'ha revelat a què fa olor la princesa Elionor. S'ha descobert quina és la colònia que fa servir des de fa anys i per a ella és un imprescindible del seu kit de bellesa. És una que té un preu assequible i que destaca per ser especialment fresca.

Vols sortir de dubtes? Et donem el vostre nom a continuació.

La fragància que utilitza diàriament la princesa Leonor

Elionor està al focus mediàtic des que va venir al món, ja que està cridada a ser la futura Reina. Pels seus estudis, la seva família i la seva ara formació militar és notícia pràcticament cada dia. I, des que va complir la majoria d'edat, també ho és per la vida sentimental, els estilismes i els trucs de bellesa.

Per exemple, ara ha sortit a la llum la fragància que utilitza sempre. I aquesta no és altra que l'aigua de colònia de la firma espanyola Nanos. Marca aquesta que està especialitzada en productes per a nens, des de nadons fins als menors de 14 anys.

Muntatge amb la colònia Nanos en un fons amb flors
La princesa Leonor fa servir aquesta aigua de colònia des que era petita | PixaBay, e-noticies.cat, Nanos

Pel que sembla, Elionor des que era petita ha fet servir aquesta colònia i segueix fent-ho, com també la seva germana Sofia. Així, aquesta fragància ha esdevingut un dels seus principals trucs de bellesa. I és que gràcies a aquesta sempre s'identifica per desprendre un aroma realment fresc.

En efecte, aquest article destil·la olor de préssec i a tarongina, fonamentalment. Encara que també a altres essències de la Mediterrània.

Altres característiques de la colònia que utilitza Leonor

Elionor ha trobat en aquest producte un bàsic de la seva rutina diària i de la mateixa assegurança que en valora una de les característiques més importants. Ens estem referint que ha puntuat positivament el baix contingut en alcohol. I segur que també ha tingut en consideració que és hipoal·lergènic, és a dir, que no fa malbé la pell.

Ella no té problemes econòmics de cap mena, però ha apostat per una fragància assequible. Només cal veure que l'envàs de 100 mil·lilitres es pot adquirir per un preu que ronda els 23€.

Si t'estàs plantejant comprar aquesta colònia, has de saber que és un èxit tan gran que s'ha esgotat. En revelar-se que la fa servir l'hereva al tron del nostre país, s'han quedat sense existències a la web de la pròpia marca. No obstant això, la pots trobar en altres establiments en línia, com ara farmàcies.

El que no se sap, per complet, és si la futura Reina té algun perfum que pugui arribar a utilitzar per a ocasions més especials. Però, si en té, segur que no trigarà a ser publicat als mitjans. Potser tingui per a aquests moments únics el preferit de la mare.

⬇️ Fes clic aquí si vols veure el perfum que arrasa a Mercadona ⬇️

✨ EL PERFUM QUE ES UN ÈXIT DE MERCADONA, PER 9 € ➡️

La reina Letizia, pel que sembla, té una fragància favorita i és el perfum francès Eau Du Soir. Aquest pertany a la firma Sisley i destaca perquè compta amb notes d'ambre, mesc i Xipre. Així mateix, sobresurt per ser molt subtil, per resultar també molt fresc i per aportar un toc de distinció i elegància a qualsevol dona que se n'apliqui unes gotes.

La dona de Felip VI, això sí, compta amb un gust més refinat pel que fa a aquest tipus de producte de bellesa. I és que, davant de l'econòmica colònia de les filles, el perfum que ella utilitza supera els 100 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 05/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.