Imatge de fons d´una botiga de Stradivarius i una altra d´una persona posant amb unes botes negres estil polaina
SOCIETAT

Les vull pel meu armari: les botes de Stradivarius que faran els meus looks més elegants

Si estàs buscant un calçat còmode per a aquesta temporada, les botes polaina de Stradivarius són perfectes, tant pel dia a dia com pels teus esdeveniments més especials

No puc estar més enamorada de les noves botes que ha incorporat Stradivarius al seu catàleg de productes. L' altre dia vaig aprofitar per fer unes quantes compres i vaig passar pels llargs passadissos de la botiga low cost. Vaig voler conèixer les novetats que havien incorporat aquesta temporada per estar actualitzada.

Entre els models de calçat que ha sumat Stradivarius he fitxat unes botes polaina de taló en color negre. Un disseny d'allò més elegant que elevarà qualsevol look gairebé sense esforç.

Va ser inevitable no provar-me-les. Còmodes, amb estil i força versàtils pel meu gust amb l'objectiu de poder crear desenes de combinacions diferents.

Les botes polaina són tendència aquesta tardor

Deixant enrere les botes estil cowboy i les biker boots que estan arrasant aquesta temporada, us vull parlar d'un model cridaner. Aquestes setmanes estic veient que diferents marques com és el cas de Stradivarius han incorporat als seus establiments les botes polaines. Una sabata diferent, amb un toc original que compta amb àmplies característiques.

L'origen de les polaines curtes es remunta al segle XIX i al començament del segle XX. Quan van ser creades per als estrats burgesos amb la finalitat de servir com un calçat que fos calent per l'hivern. A més, aquestes botes complien una funció d'ornament simbòlic.

Ara, després de molts anys aquesta sabata ha aconseguit reinventar-se i modernitzar-se. Fins a tal punt de ser un dels meus preferits per a aquesta temporada tardor-hivern.

No us enganyaré. Stradivarius m'ha creat una nova necessitat amb les noves botes polaina altes de dona. Aquesta sabata compta amb una bona cobertura de la canya i l'empenya té el mateix material que la bota.

Imatge de fons d'una persona posant amb unes botes negres de Stradivarius i una altra de les botes en detall
Es tracta d´unes botes amb disseny elegant i còmode alhora | e-noticies.cat

El folre és 100% polièster i el tall 100% poliuretà. A més, el seu taló té una alçada de 8,5 centímetres, un detall que aconseguirà sumar-nos uns quants centímetres de més a les baixetes.

A més, aquest model de Stradivarius té una plantilla tècnica flexible dʻescuma composta de poliuretà. Una plantilla que està dissenyada per oferir el màxim confort possible. Aquesta opció m'ha encantat, ja que en provar-me-les vaig poder comprovar que es tracta d'un calçat molt còmode i estilós.

Imatge d'una persona posant amb unes botes negres de Stradivarius a una de les seves botigues
Podràs combinar-les amb gairebé tots els teus looks | e-noticies.cat

Disponibles a la botiga física i a la pàgina web

Les botes polaina taló en color negre estan disponibles tant a la botiga com a la pàgina web. El calçat més top de la temporada tardor hivern 2023-2024 ha arribat per arrasar. Disponible des de la talla 35 fins a la 41, encara que a la web l'únic número que no està esgotat és el 36.

Aquest model està a la venda per 59,99€. Al meu entendre un preu una mica elevat, per la qual cosa esperaré a veure si les trobo per a les rebaixes per poder sumar-les a la meva col·lecció.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.