Imatge de fons d´una botiga Zara i una altra d´unes botes de la marca en color negre
SOCIETAT

Les botes cowboy de Zara que són tendència aquesta tardor: un bàsic per al teu armari

Alerta tendència: les botes cowboy de Zara que són tota una inversió!

Una de les sabates que més està triomfant aquesta temporada són les botes cowboy. No tinc cap dubte que moltes de vosaltres tindreu més d'un parell a la vostra col·lecció. Un disseny amb molt d'estil, fàcil de combinar i sobretot, molt còmode de portar.

Tot i ser un calçat que està de moda, encara no havia inclòs unes botes negres al meu armari. Per això he decidit anar de botigues per trobar el millor model de tots.

Després d'una intensa cerca, per fi he trobat les que esdevindran el meu millor aliat. Us parlo de les botescowboy de pell de Zara. Un disseny en to negre que compta amb sola gruixuda i acabat en punta.

El calçat de temporada: botes d'estil cowboy

Aquesta tardor-hivern he deixat de banda les biker boots per centrar-me en les botes estil cowboy. Ho reconec, sóc una addicta a les sabates. Des de fa temps he fitxat unes quantes opcions de botes per incorporar al meu armari.

Opcions com un altre model de les clàssiques botes cowboy, que aconsegueixen enamorar-me a simple vista. Es tracta d'un dels meus grans favorits, un calçat que pot servir de referència per combinar amb vestits boho, però també amb qualsevol pantaló. Dins l'univers cowboy, hi ha diferents opcions entre les quals es pot triar.

Blanques, marrons, negres o si vols sortir de la zona de confort aposta per unes de to metal·litzat. Avui he decidit incorporar unes clàssiques de color negre, que són molt senzilles de combinar. Us encantaran.

Les botes cowboy de pell de Zara

Zara segueix temptant-me cada vegada que passo pels seus passadissos. Sempre que vaig a les seves botigues m'emporto alguna cosa encara que no tingui pensat comprar-me res. És el que m'ha passat amb les noves botes que he vist.

Us parlo d'una sabata tipus bota alta d'estil cowboy de pell. El calçat compta amb una sola gruixuda i un acabat en punta. A més, les botes tenen un taló d'una alçada de 5 centímetres, per la qual cosa ajudaran a sumar uns quants centímetres de més.

Imatge d´unes botes de Zara estil Cowboy en color negre

Una de les grans característiques amb què compten aquestes botes és la seva gran versatilitat. Igual que moltes altres, combinen genial amb qualsevol peça en la que puguis pensar. Des de faldilles, texans i fins i tot vestits llargs o curts.

Si estàs pensant a fer-te unes, aquest model de Zara és genial. No només pel seu disseny o la seva versatilitat, sinó també perquè són força còmodes a l'hora de portar-les posades. D'aquesta manera, els teus peus no patiran en caminar i podràs passejar-hi durant unes quantes hores seguides còmodament.

Imatge de fons d'un logo d'una botiga Zara i dues més d'unes botes en color negre de la marca

Disponibles a la pàgina web i a qualsevol de les botigues físiques

Les botes cowboy de pell que he trobat a Zara estan disponibles actualment tant a qualsevol de les botigues, com a la pàgina web. Encara que a la pàgina web les talles que estan disponibles varien des de la 36 fins a la 41. També està a la venda al número 42, però s'ha esgotat a la web, igual que el 40.

El preu de les botescowboy és de 99,95 € a Zara. Encara que sembli una mica elevat, estic segura que seran tota una inversió, ja que es poden fer servir per a tota mena de looks. Una opció que aconseguirà elevar qualsevol estil gairebé sense esforç.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: