Muntatge amb un logotip de Zara de fons i una imatge d'una persona posant amb una jaqueta de Zara
SOCIETAT

M'he comprat la bomber efecte pell de Zara que és súper versàtil: per només 40 €

La caçadora cropped de coll solapa i màniga llarga que et salvarà de més d'un compromís aquesta temporada

Aquesta temporada tardor hivern 2023-2024, no paro de veure influencers i rostres coneguts amb una caçadora bomber. És clar, que és una de les tendències d'aquesta tardor, cosa que no m'estranya per la seva gran versatilitat.

Grans dissenyadors com és el cas de Chanel, van assegurar que la jaqueta bomber tornava. Per això, no he dubtat a acostar-me a Zara per comprar una. Tot i que hi ha diversos models, m'he decantat per un ràpidament.

Es tracta d'un disseny cropped de coll solapa que compta amb màniga llarga acabada a puny. Un autèntic must have d'armari, segur que tu tampoc et podràs resistir.

Muntatge amb una imatge de fons d'una botiga Zara i dues imatges d'una jaqueta bomber de Zara amb detall
Aquesta jaqueta és perfecta per al temps de tardor | Zara, e-noticies.cat

La tendència a la qual et pots sumar amb aquesta bomber de Zara

Una de les tendències que més estic veient aquesta temporada és sens dubte la de les caçadores estil bomber. Tot i que ja havia guardat la meva vella jaqueta a l'armari i l'havia oblidat, ara tinc ganes de tornar-me-la a posar.

Firmes molt prestigioses com és el cas de Chanel o Celine han confirmat que la jaqueta bomber ha tornat per quedar-s'hi. Tot i que ja la teníem una mica oblidada, l'street style ha confirmat que són imprescindibles per a tot tipus d'ocasions.

Podem apreciar diferents dissenys pel que fa a jaquetes bomber. Talla, midi o disseny oversize. Però si sou de les meves, segurament opteu per aquest darrer, un disseny oversize que ens ofereix més comoditat per al dia a dia.

La caçadora bomber efecte pell de Zara

Inevitablement, he caigut una vegada més a la temptació de Zara. Ha posat a la venda una caçadora de disseny cropped que m'ha encantat. A primera vista m'ha semblat ideal, però un cop posada la cosa ha anat millor. Aquesta bomber destaca pel seu cridaner coll solapa i les mànigues llargues acabades en puny.

Imatge d'una persona posant amb una jaqueta bomber de Zara
La jaqueta senti molt bé una vegada posada, i és molt còmoda | e-noticies.cat

Les butxaques davanteres de plastró amb solapa són algun dels seus detalls que la fan ser més especial. A més, compta amb detall d'acabats amb rib i un tancament frontal molt útil. Una peça força versàtil i còmoda, perfecta per portar a qualsevol pla que se'ns posi per davant.

Disponible a la pàgina web i a les botigues físiques

Si tu també estàs pensant en fer-te una, et recomano que t'acostis a la botiga de manera física. D'aquesta manera, podràs tastar-te diverses talles per saber quina és la que et queda millor. Jo solc utilitzar una XS, però he optat per escollir una S per ampliar aquest efecte oversize.

Encara que la caçadora bomber efecte pell també està disponible a la pàgina web. Actualment, les talles varien des de la XS fins a la XL, estant totes disponibles. La jaqueta està a la venda per un preu de 39,95 €, una quantitat força accessible per a les butxaques, ja que no és molt alta.

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.