Muntatge amb una imatge de fons d'una dona amb crema al contorn d'ulls i una captura d'un vídeo d'una recepta de crema de cogombre
SOCIETAT

La crema casolana que elimina ulleres i bosses dels ulls: adeu als signes de l'edat

Per elaborar la crema tan sols necessitaràs un cogombre de la teva nevera

A tots ens agradaria lluir una cara jove, sana i brillant. De vegades, però, això no és possible, ja que per determinades circumstàncies podem estar més cansats i, a conseqüència d'això, patir d'ulleres i bosses. Ara bé, eliminar-ne o reduir-ne l'aparició és possible gràcies a una crema casolana que pots elaborar tu mateix.

Podem dir amb gran certesa que la zona dels ulls és, sens dubte, de les més complicades i delicades que tenim al cos. Com que és una pell molt prima i fina, està més exposada a envellir i ser danyada.

Acomiada't de les ulleres i bosses amb aquesta crema de cogombre

En aquesta ocasió, us volem mostrar una alternativa completament natural, efectiva i econòmica. Es tracta ni més ni menys que d'elaborar la teva pròpia crema casolana antiulleres. I compte, perquè el millor de tot és que la pots fer amb un únic ingredient.

Como eliminar las ojeras con pepino. Remedio casero para bolsas en los ojos. Diario de Belleza

Així doncs, si voleu acomiadar-vos d'una vegada per totes dels signes de l'edat, només heu de tenir a mà un cogombre. Aquest ingredient, juntament amb una mica de vaselina, serà més que suficient per tornar-li vitalitat i brillantor a aquesta zona del teu rostre. La seva elaboració és ben fàcil, i no us robarà més de cinc minuts:

  • El primer pas per fer-ho és ratllar el cogombre, i tot seguit, apretar-lo per obtenir el seu suc.
  • Quan ho facis, col·loca aquest suc en un recipient i, a continuació, afegeix-hi una cullerada de vaselina.
  • Barreja les dues coses fins que vegis que obtens una barreja homogènia.
  • Un cop estigui llesta, hauràs d'aplicar-te-la sobre el contorn dels ulls, i deixar que actuï durant deu minuts.
  • Transcorregut aquest temps, retira la barreja amb abundant aigua, i després, neteja la teva cara com ho faries de costum.

Si habitualment solies aplicar-te crema hidratant a la zona de sota dels ulls, t'aconsellem que també ho facis un cop finalitzi aquesta aplicació. Aquesta recepta la pots variar una mica i substituir la vaselina per gel d'àloe vera, per exemple, o altres ingredients que tens a casa com oli d'oliva o similars. Això sí, has de mantenir sempre el cogombre.

Com podeu observar es tracta d'un truc casolà natural, ràpid i molt efectiu. Si ho fas de forma constant (t'aconsellem que ho facis unes dues vegades per setmana) segur que començaràs a notar aviat els beneficis. D'aquesta manera aconseguiràs lluir una pell molt més neta, hidratada i perquè no dir-ho, amb efecte porcellana.

Altres factors a tenir en compte

A grans trets, podem dir que hi ha tres tipus d'ulleres: les pigmentades, les vasculars i les de solc. Independentment de totes, has de saber que l'origen de la seva aparició pot ser degut a múltiples causes.

Ara bé, una cosa que també hauríem de tenir present és que, en la majoria de casos, aquestes solen aparèixer o accentuar-se a causa dels nostres mals hàbits de vida. Entre alguns podem destacar, per exemple, la manca de son.

Per aquesta raó, dormir i descansar les hores necessàries (mínim 8 al dia) ens pot ajudar a combatre la seva aparició. Recordeu que portar un estil de vida saludable pot ser, en molts casos, un gran remei per eliminar aquests signes de l'edat.