Imatge de fons d'una persona amb una bossa de tatxes de Zara negre i un logotip d'una botiga Zara

L'he comprat sense pensar-hi massa: la bossa de Zara amb estil propi que costa 30 €

Aquesta tardor, Zara aposta pels accessoris més originals

Una cosa està clara: no pot faltar una bossa de festa a la nostra col·lecció personal. Sí, sé que hi ha una gran varietat de models diferents, però apostar per complements que poden elevar el look al màxim és millor. Encara que sí que podem trobar una bossa que sigui de festa i també per al dia a dia seria perfecte.

Sé que no és una tasca molt senzilla, però l'altre dia em vaig fer una volta pels passadissos de Zara i vaig trobar la bossa ideal. És un accessori que ens serà molt útil a llarg termini. I el millor de tot, és que no supera els 30 €, per això us parlo d'una autèntica ganga.

Zara m'ha sorprès gratament amb aquesta bossa de festa tipus sac. Una opció estupenda que quedarà genial amb els meus looks més tardorals. Entre totes les peces que complementen el nostre look, la bossa juga un paper fonamental. A més, és el millor aliat per guardar i mantenir sempre amb nosaltres qualsevol de les nostres pertinences.

Zara ven aquesta bossa estil sac en color negre

Tot i que Zara té una gran quantitat de bosses de diferents tipus, avui he volgut afegir-ne una de festa a la meva col·lecció. En la varietat està el gust i considero que cal tenir-ne un de diferent per a cada ocasió. Per això he optat per una de les tendències del moment.

Aquesta temporada tardor hivern 2023-2024 veurem molt les bosses tipus sac. Un accessori màgic on podrem guardar diverses coses, ja que al seu interior hi cap absolutament tot en ser flexibles. Són còmodes, fàcils de portar i sobretot, aporten un toc molt original.

La nova bossa de Zara m'ha semblat perfecte. Us parlo de la bossa estil tsac soft de tatxes. Una opció ideal per anar de festa, però que també es pot utilitzar per completar algun outftit diari.

Una persona posant en una botiga Zara amb una bossa treu de tatxes
Aquesta bossa és perfecta per complementar els teus looks de tardor | e-noticies.cat

És una bossa format sac amb ratlles, que posseeix nansa llarga. Aquesta nansa té una funció de bandolera, que permet portar-la a l'espatlla, encara que també es pot dur a la mà. El tancament funciona mitjançant un tancament de frunzit.

Jo he notat que aquest format és molt còmode per al dia a dia, també perquè la bossa no molesti res quan sortim de festa, això si, com que no té cremallera, cal anar amb ull que ningú ens fiqui la mà sense que ens n'adonem.

Primer pla de la bossa estil ratlles de Zara
Compte amb un tancament de frunzit i té una corretja llarga | e-noticies.cat

Disponible a les botigues físiques de Zara i a la web

La bossa format sac amb tatxes que ha posat a la venda Zara és una completa bogeria. Aquesta opció tan versàtil està sent tot un èxit i no m'estranyaria res que tu també la vulguis per a la teva col·lecció. Per això, has de saber que està disponible tant a la pàgina web com a qualsevol de les botigues.

Actualment teniu aquestes dues opcions per fer-vos amb l'accessori. El seu preu és de 29,95 €, una quantitat accessible, ja que el podrem fer servir per a diferents ocasions. Des de sortir una nit de festa amb les amigues fins i tot per incloure'l als outfits diaris.