Muntatge de fotos d?una persona obrint cava després d?haver guanyat un premi de la Loteria Nacional i, al costat, una imatge d?una butlleta d?Euromilions amb una noia feliç

SOCIETAT

La 'maledicció de l'Euromillones': la trista història d'una família guanyadora

Molts dels guanyadors del desitjat premi de loteria veuen com la mala sort els acaba perseguint durant bona part de la vida

L'Euromillones deixa cada setmana uns quants afortunats. Són molts els que s'enriqueixen amb aquesta loteria, però també cal fer esment a la maledicció que els persegueix. D'això en poden donar bona fe uns quants agraciats, que després d'aconseguir el premi han vist com les seves vides empitjoraven.

Uns quants van confessar després d'uns anys que van acabar arruïnats. Van gastar per sobre de les seves possibilitats i els diners es van esfumar amb la mateixa rapidesa amb què els havia arribat. Però també hi ha casos de conflictes familiars que difícilment arribaran a solucionar-se.

Un dels darrers premis de l'Euromillones va anar a parar a la parella britànica Debbie i Richard Nuttall. Van obtenir 7,1 milions d'euros i la seva intenció és repartir part dels diners entre els seus parents i amics. Però entre els beneficiaris no es troba Glen, germà de Debbie, perquè fa 20 anys que no es parlen.

En concret, des que ella es va separar del seu primer marit, amb qui Glen mantenia una bona amistat. Més d'un podria pensar que el premi els podria acostar una mica.

Però Glen ho descarta del tot. En declaracions al Sunday Mirror confirma que no desitja "ni un penic" del que ha guanyat la seva germana. Posar-me a pidolar? Ni parlar-ne!", assegura convençut.

Ni tan sols l'Euromillones aconsegueix una reconciliació

L'Euromillones podria haver estat l'excusa perfecta per a retrobar-se. Van decidir deixar de parlar-se quan amb prou feines tenien 30 anys. Glen recorda que des de petits sempre van estar molt units.

Però la vida els ha portat per camins diferents. Debbie resideix amb el seu segon marit, Richard, en una casa adossada valorada en més de 400.000 euros, i tenen tres fills i dues netes. En canvi, Glen està esperant que li donin una casa de protecció oficial, i compta amb quatre fills, un d'ells autista.

Ell admet que en algun instant va intentar reconciliar-se amb la germana, però ella sempre l'ha ignorat. "A vegades hi penso i em poso trist. Però després penso en com ho he intentat i ella no ha fet cap esforç", explica.

Va saber el premi a través d'una notícia que li va passar un dels seus fills. Assenyala que no li guarda cap rancor a Debbie. "Estic feliç que hagi guanyat aquests diners, no estic gelós ni res de l'estil", afirma.

El premi de l'Euromillones els va agafar a les Canàries

La parella premiada es va assabentar que havia resultat premiada amb l'Euromillones a les Canàries. Eren a les illes celebrant el seu 30è aniversari. De moment, amb els diners ja han adquirit un BMW X5 i la intenció és comprar una segona casa a Portugal i jubilar-se ben aviat.

Entre els seus plans també preveuen donar una part del premi a una ONG. En concret a BK Heroes, una fundació per a pacients de càncer de cervell i malaltia crònica del ronyó, recull Europa Press.

L'exmarit de Debbie, Paul, també s'ha pronunciat sobre la nova afortunada. De manera irònica va deixar anar que "pot donar-me part dels diners, estaria molt agraït". Està segur que "ho passaran bé gastant-se els diners" de l'Euromillones.