Persones celebrant el premi de Loteria del Nen

SOCIETAT

Nou milionari a Espanya: premi gran amb el darrer sorteig de l'Euromillones

Al sorteig d'aquest divendres no hi ha hagut encertants de primera categoria, encara que sí que s'ha donat un premi d'un milió d'euros a Espanya

La sort se n'ha anat a Galícia aquesta vegada. Una persona ha guanyat un milió d'euros en haver estat l'encertant d''El Millón'. Cal recordar que aquest divendres 23 de febrer se celebrava el sorteig de l'Euromillones.

Tot i que l'Euromillones no ha repartit grans quantitats a Espanya aquesta vegada, sí que ho ha fet el joc associat a ell, 'El Millón'. La combinació guanyadora d'El Millón ha estat ZHH92221.

Hi ha hagut una butlleta validada al despatx receptor núm. 87.920 de Vigo, a la província de Pontevedra. Això vol dir que una persona s'ha emportat un total d'un milió d'euros.

L'Euromillones no ha repartit el premi gran i s'acumula per dimarts

Aquest divendres, tot i això, el sorteig de l'Euromillones no ha donat el premi gran. I és que, malauradament, no hi ha hagut cap encertant ni de primera ni de segona categoria. Sí que hi ha hagut encertants de tercera, encara que no ha estat a Espanya.

La combinació guanyadora en aquest sorteig celebrat el divendres 23 de febrer ha estat la formada pels números 24, 27, 28, 30 i 49, i les estrelles 1 i 12.

A Espanya, s'han repartit premis més petits. De quarta categoria (quatre encerts més dues estrelles) hi ha hagut sis premiats en total. Cadascun s'ha emportat una xifra de gairebé 2.000 €, concretament de 1.911,97 €.

No és una xifra milionària, però segur que serveix aquestes sis persones com una bona ajuda econòmica o per donar-se algun caprici. Així, doncs, l'Euromillones ha repartit més de 12.000 euros aquest divendres a Espanya.

Com que no hi ha hagut encertants de primera categoria en aquesta ocasió, el premi gran augmenta per a la pròxima vegada. Es posarà en joc una quantitat total de 26 milions d'euros per a la persona que aconsegueixi la butlleta guanyadora de la màxima categoria dimarts que ve. En cas de no haver-hi encertants, de nou es tornarà a incrementar el premi gran.

A més, cal esmentar que amb l'Euromillones d'aquest divendres 23 de febrer la recaptació ha pujat fins a 48.302.390,40 euros.