Fotomuntatge amb una imatge de fons de fruites i verdures i al capdavant el logotip d'Ametller Origen i una cara d'un emoji sorprès
SOCIETAT

Ametller Origen revela d'on és una de les verdures més populars i saludables

La cadena de supermercats catalana Ametller Origen té a la venda una verdura 100% de quilòmetre 0

Ametller Origen, un dels supermercats més populars a Catalunya, ha tornat a despertar l'interès dels consumidors més habituals. Aquesta vegada, ha estat després de publicar la procedència d'un dels seus productes més demanats i, a més, més saludables.

Es tracta de les cols Kale, un aliment de quilòmetre 0 molt apreciat pels clients d'Ametller Origen. Especialment, per les seves boníssimes propietats i vitamines.

Ametller Origen revela la procedència d'un dels seus productes estrella

Ametller Origen ha revelat quina és la procedència d'un dels seus productes més saludables però alhora també més venuts. La col Kale.

I, malgrat les últimes polèmiques que ha desfermat el supermercat català, després de vendre fruites i verdures que no eren de proximitat, aquest cop es tracta d'un aliment de quilòmetre 0.

Sí, perquè, a través d'un vídeo publicat a Instagram, Ametller Origen ha revelat als seus consumidors que la col Kale que venen a les botigues procedeix d'Ulldecona (Tarragona).

"Les cols Kale dels nostres camps d'Ulldecona estan ben fresques i turgents! Aquesta crucífera, que collim separant les fulles més grans i sanes de la planta, és baixa en calories i alta en fibra, ferro, calci i vitamines A, C i K", ha declarat Ametller Origen a la citada xarxa social.

Captura d'Instagram de l'origen de les cols Kale d'Ametller Origen

Després d'això, el supermercat no dubtava a preguntar als clients com preparen ells la col Kale. "Amb sal, oli i al forn uns 10/15 minuts. Queden unes 'xips' increïbles i cruixents! O trinxat!" o "Boníssimes bullides amb patates. Després, a la paella amb all i pernil", han estat algunes de les respostes a la publicació d'Ametller Origen.

Ametller Origen, al punt de mira per la procedència de la seva fruita i verdura

Malgrat tot, no és la primera vegada que Ametller Origen és notícia per la procedència d'alguns dels productes que es venen al supermercat. I és que, els últims mesos, la cadena catalana se situava al punt de mira després que els seus clients s'adonessin que molta de la fruita i verdura no era de quilòmetre 0.

Recentment, passava amb les taronges, que provenien de Turquia. Una situació davant la qual no dubtaven a aixecar la veu i queixar-se a Ametller Origen. "Taronges de 'proximitat'... Serà perquè et posen la caixa a l'abast, perquè les taronges venen de Turquia", assenyalava @serrallongat a X (Twitter).

Tot i això, ara Ametller Origen té, per a alegria dels seus clients, a la venda la col Kale, un producte 100% de proximitat i de quilòmetre 0, com han deixat clar des de la cadena de supermercats catalana.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: