Façana on podeu veure l'entrada de l'exterior del supermercat de Mercadona

SOCIETAT

El vi que causa furor a Mercadona: és el més recomanat i costa menys de 3 euros

Mercadona segueix mantenint aquest vi entre els més destacats pels clients per més que passin els anys

Mercadona pot presumir de vi. I és que des que es va posar a la venda el 2021 no ha deixat de ser entre els més destacats. La seva fama continua estenent-se entre els clients de la cadena valenciana.

Aquest vi de Mercadona fins i tot ha destacat en un estudi de l'OCU. La seva relació qualitat-preu ha fet que se'l pugui incloure entre els millors del nostre país en aquest sentit. Per això, no és estrany que tingui tant d'èxit.

Es tracta del vi Indòmit que pots trobar disponible a les prestatgeries del celler de Mercadona. És un vi blanc embotellat per Virgen de las Viñas. El seu preu és de 2,30 euros, gens malament per a la classe de vi que és.

Per què té tant d'èxit aquest vi de Mercadona?

El preu és un dels principals atractius d'aquest vi, concretament la relació qualitat-preu, com ja hem dit. I és que per la qualitat que té, ho pots adquirir per un preu imbatible. És complicat que hi hagi altres opcions que li puguin fer ombra en aquest sentit.

Aquest vi blanc està elaborat amb raïm chardonnay, fruita d'un color verdós. Per això, encara que sigui de color groc, podem veure alguns reflexos verds que ens porten a aquest raïm directament. Això fa que la seva ampolla sigui encara més bonica.

Podem comprar aquest vi de Mercadona en ampolles de 750 ml. Aquestes tenen una etiqueta blanca on es pot llegir en daurat i negre el nom. També podeu veure la il·lustració de les arrels d'un arbre.

Ampolla del vi Indòmit de Mercadona

Acompanya aquests àpats amb el vi Indòmit

Una altra de les característiques que ens cal conèixer d'un vi és el seu sabor. D'aquesta manera, sabrem amb què combina i amb quins plats podrem fer-lo servir. Escollint bé podrem treure-li molt més partit.

És un vi dolç i té una aroma de fruita madura força intensa. És perfecte per acompanyar plats que no estiguin molt condimentats. També pot ser un gran acompanyant per formatges suaus, peixos o arrossos.

Com has pogut comprovar, són moltes les possibilitats en què encertaràs de ple amb aquest vi. Per això mateix, no pot faltar al celler de casa teva per si algun dia tens convidats. Mercadona té un gran producte que pot ser l'estrella de molts àpats sense haver de gastar gaires diners.

Preus i ofertes actualitzats el dia 12/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: