Muntatge amb la cara de Pablo Ojeda en un cercle i de fons una safata amb un esmorzar: taronja, mel, llet i cereals
SOCIETAT

L'aliment més típic per esmorzar que el nutricionista Pablo Ojeda demana no prendre

Pablo Ojeda ha deixat de manifest la raó per la qual no cal menjar-lo per esmorzar de cap de les maneres

Pablo Ojeda és actualment un dels nutricionistes més famosos del nostre país. Ho és per la seva participació en diversos programes de televisió i ràdio on, amb els seus consells, intenta aconseguir que tots mengem millor. I és que aquesta és una de les claus perquè cuidem al màxim la nostra salut.

Precisament, entre les últimes recomanacions que ha donat Pablo Ojeda, n'ha destacat una referent a l'esmorzar. El que ha fet ha estat indicar que hi ha un aliment molt consumit en aquest àpat del dia del qual cal prescindir: els cereals. Encara més, ha explicat el perquè d'aquesta rotunda afirmació.

Pablo Ojeda deixa clar l'aliment prohibit per esmorzar

Pablo Ojeda és un dels col·laboradors habituals del programa Más Vale Tarde, de La Sexta. Hi ha descobert des de la verdura que té més vitamina C que la taronja, fins als fruits secs més saludables. I ara s'ha centrat a desvelar com ha de ser l'esmorzar.

En concret, ha deixat de manifest que hi ha un aliment que es consumeix molt en aquest primer menjar i que s'hauria de deixar de prendre. Ha afirmat: “Els cereals que tots tenim a casa, per als nens i per a nosaltres, són els més consumits. I, alhora, són els menys indicats amb moltíssima diferència”.

Tot seguit, el nutricionista ha donat el perquè d'aquesta afirmació i és perquè tenen un percentatge elevat de sucre. Per això ha exposat: “No pots ingerir de 100 grams, 60 grams de sucre”.

Lògic, perquè, com sabem, aportar a l'organisme una quantitat elevada d'aquest element pot portar, per exemple, des de diabetis fins a obesitat, passant per hipertensió.

Això sí, l'excepció són els cereals integrals, que ell sí que inclou com una opció saludable. És clar, perquè les seves propietats són molt més bones per al nostre organisme.

Pablo Ojeda dona més recomanacions sobre l'esmorzar

Pablo Ojeda ha donat més indicacions interessants sobre l'esmorzar. Entre elles, ha confessat els tres elements que hi han de ser presents. Així, ha indicat que són les proteïnes, els hidrats de carboni i els greixos saludables.

Per tant, segons ell, l'ideal per a aquest menjar seria prendre, per exemple, una bona torrada de pa integral amb un tall de pernil. I, per descomptat, amb el raig d'oli d'oliva.

➡️ Societat

Més notícies: