El nutricionista Pablo Ojeda recomana 3 aliments per tenir un esmorzar ideal
Pablo Ojeda ha parlat de com ha de ser el primer àpat del dia
Pablo Ojeda ho té clar, cuidar la salut és una cosa que tots hem de fer. Això passa, per exemple, per fer exercici de forma regular i fins i tot per triar molt bé la nostra alimentació. I precisament per això hem de fer cas a experts en la matèria, com seria el cas del nutricionista que t'hem esmentat, Pablo Ojeda.
El col·laborador del programa Más vale tarde ens ha donat ara una recomanació molt útil. Ha indicat quins són els tres aliments recomanats per tenir un esmorzar perfecte i saludable.
Pablo Ojeda ens diu què hauria de tenir el nostre primer àpat del dia
Cada cop la societat es preocupa més per la seva salut i, per tant, per la seva alimentació. Pablo Ojeda s'ha convertit en col·laborador habitual de Más vale tarde, de La Sexta, per donar consells a l'audiència.
L'última cosa que ha fet ha estat explicar quins són els elements alimentaris essencials per tenir una primera ingesta d'aliments equilibrada i sana. Així, ha deixat molt clar que en aquest primer dinar del dia hi ha tres elements que han de ser presents tant si com no. Ens estem referint als hidrats de carboni, als greixos saludables en petites quantitats i a una proteïna rica en nutrients.
Partint d´aquesta premissa, Pablo Ojeda ha determinat que la millor manera d´incorporar els hidrats és mitjançant "una bona torrada de pa integral. Però també mitjançant una mica de civada, no més de tres cullerades soperes". Els greixos saludables, per la seva banda, es poden aportar afegint a la torrada "un raig d'oli, mig alvocat o una mica d'ou".
I quina és la millor manera de prendre proteïnes al primer àpat del dia? Doncs segons Ojeda hi ha diverses opcions. Es poden aportar menjant "ou, una mica de pernil ibèric o fins i tot una truita".
Així doncs, per a Pablo Ojeda l'ideal podria passar per fer-te una bona torrada integral amb oli i una mica d'ou, ja sigui en truita o cuit. Un menjar ric i nutritiu per començar bé el dia.
Pablo Ojeda deixa clar quins esmorzars no ens serveixen
Pablo Ojeda, també ha aprofitat per determinar quins productes cal deixar de banda. Per exemple, ha afirmat que esmorzar galetes no és una bona opció.
“Prendre's un cafè i quatre galetes no és un esmorzar bo. Assegura que les galetes aporten les mateixes calories que una torrada amb pernil, per exemple,” però aquestes són diferents. Es comporten de manera diferent al nostre organisme que la torrada”.
Així mateix, Pablo Ojeda ha deixat de manifest que els cereals, tret de la civada, tampoc són una bona opció perquè “aporten moltes calories”. De 100 grams que en menges, no te'n pots ficar 60 grams de sucre”.
De la mateixa manera, ha aprofitat la seva intervenció per deixar de manifest una altra dada important sobre el primer dinar de la jornada. Ha exposat: "Si menges el 30% de l'energia del dia al matí, que és quan més gastes, i sopes menys a la nit, que és si més no gastes, ho estàs fent molt bé".
Més notícies: