Muntatge amb la façana de vidre d'un supermercat de Lidl i en un cercle el seu rul·lo de formatge amb salmó salvatge
SOCIETAT

Impossible resistir-se a la darrera novetat de Lidl: barreja perfecta de formatge i salmó

Lidl ha presentat un nou producte lacti que crida l'atenció per la seva singularitat i també pel preu

El formatge és un dels teus aliments preferits i mai falta a casa teva. Per aquest motiu, et resultarà molt interessant conèixer la novetat que ara ha presentat Lidl.

Lidl, en concret, ha incorporat al seu catàleg ara un corró de formatge fresc amb gust de salmó salvatge. Una proposta com a mínim original, que té, a més, un preu realment assequible a qualsevol butxaca. Sí, perquè no supera els 2 €.

El formatge amb salmó que és novetat a Lidl

Lidl últimament ha aconseguit suscitar l'interès dels seus clients amb productes com ara el seu nou còctel de vi i la seva empanada de tonyina. I ara ho està fent amb la novetat que ha inclòs aquests dies en pro dels més apassionats del formatge. Es tracta del seu corró de formatge fresc amb salmó salvatge, que també es pot trobar en una altra varietat: amb gust de pebre.

La marca Milbona és la que ha fabricat aquest producte, que compta amb un 85% de formatge fresc, elaborat amb quall i llet pasteuritzada de vaca. Així mateix, entre els seus ingredients principals hi ha l'anet, un 10% de salmó fumat, proteïnes de la llet, sal i espècies.

Aquest aliment, segons els seus valors nutricionals, aporta, per cada 100 grams, 9,8 grams de proteïnes. I no només això, també 27,7 grams de greixos.

Lidl ho ha posat a la venda en petits envasos de 100 grams, cadascun dels quals té un preu d'1,59 €. Per tant, el quilo surt a 15,9 €.

Lidl suscita interès amb ell a les xarxes

Lidl ha aconseguit despertar la curiositat de molts clients amb aquest formatge amb gust de salmó. Només cal veure que a Internet se'n parla molt per part dels que ho han descobert i també dels que ja han fet el pas de provar-ho.

En efecte, moltes de les persones que ja han pogut assaborir-ho, sembla que han quedat encantades. Així, es poden llegir en xarxes socials comentaris com ara aquests: “És increïble” i “Està realment bo”. Ja ho veus, hi ha gent a qui l'ha convençut, t'animaràs tu com a amant del formatge a descobrir si t'agrada o no?

Preus i ofertes actualitzats el dia 24/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.