Empanada de tonyina de la marca Xef Select de Lidl
SOCIETAT

Lidl aconsegueix sorprendre'm amb la seva empanada de tonyina que ha tornat a posar a la venda

Amb aquest tipus de menjars és més difícil encertar, ja que en ser coneguts, sabem el que ens agrada i el que no

L'empanada de tonyina és un menjar molt conegut al nostre territori. És perfecta per als aperitius, per al berenar, per al sopar, com a entrant... Sigui com sigui, és una opció saborosa que agrada a molta gent.

Això és bo per als supermercats perquè si la posen a la venda, saben que això juga a favor seu. Però també se'ls pot tornar en contra si no donen el que el client espera. En aquest últim cas, potser només us donen una oportunitat i no el tornen a comprar.

Tot i això, després d'haver provat l'empanada de tonyina de Lidl puc afirmar que està boníssima. Està destacada com a novetat, ja que la cadena sol millorar-ne la composició per ser més saludable. És de la marca pròpia de la cadena Xef Select i té un preu de 3,45 euros.

El farcit és el protagonista de l'empanada de Lidl

Si hi ha alguna cosa que em fa por a l'hora de provar una empanada és que gairebé no tingui sabor. Moltes vegades, la massa és tan grossa que deixa en un segon pla el que veritablement importa: el farcit. Però en aquest cas no passa així.

Sí que és veritat que la massa no és la més fina que trobaràs, evidentment no la comparo amb les de pastisseria. Però la veritat és que no es fa gens incòmoda. A això cal afegir que el farcit té prou quantitat per fer-se notar.

El més bo del farciment és que a més, no té un sabor fort i és bastant lleuger, no repeteix al cap d'unes hores. Està fet amb tonyina, oli de gira-sol, tomàquet triturat, pebrot, ceba, sal, espècies i sucre. Cal reconèixer a Lidl que hagi anat rebaixant la presència de la sal a les noves versions, tenint només 0,72 grams.

Empanada de tonyina de la marca Xef Select de Lidl i el seu farcit

L'empanada es pot menjar freda o escalfar al forn

La manera de menjar l'empanada varia en funció de la persona i del moment. En cas que la mengis a l'aire lliure o que et vingui de gust més freda, pots menjar-la tal qual. Només hauràs de retirar l'embolcall i començar a dinar.

Tot i això, almenys a mi m'agrada més calenta, sobretot ara que fa més fred, a més que queda més saborosa i cruixent. Per això, també hi ha l'opció de preparar-la al forn de manera molt ràpida. Per fer-ho, has de treure-la de l'embolcall i escalfar-la durant 5 minuts a 200 graus.

Empanada de tonyina de la marca Xef Select de Lidl: mida i gruix

Per la seva mida, cada empanada pot donar perfectament perquè dues persones mengin o sopin. Però si és per compartir amb més menjar a taula, pot donar per a moltes persones més. Omple força, ja que el farcit es nota, només cal veure-la de perfil, així que no pensis que et quedaràs amb gana.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: