Muntatge d'una butlleta de Bonoloto i un noi
SOCIETAT

Els 5 números amb més probabilitats de guanyar la Bonoloto

Si vols tenir més opcions que et toqui la Bonoloto, has de saber quins són els números que més surten

La Bonoloto és un dels jocs de loteria més populars a Espanya des de fa molts anys. Cada setmana, milers de persones proven la sort amb l'esperança de guanyar un gran premi

Però sabies que alguns números tenen més probabilitats de sortir que altres? Et desvelem quins són els números que més han sortit a la Bonoloto i com pots jugar per augmentar les teves probabilitats de guanyar. 

Els 5 números amb més probabilitats de sortir a la Bonoloto

Abans de parlar dels números amb més probabilitats, és important entendre com es juga a la Bonoloto. Aquest joc de loteria és molt senzill. Cada butlleta té 49 números, i n'has de triar 6. 

Muntatge de fotos d'una butlleta de la Bonoloto i, de fons, imatges de bitllets d'euro

A més, s'extreu un número complementari i un reintegrament. Per guanyar el premi més gran, has d'encertar els 6 números principals. També hi ha premis menors si encertes 5, 4 o 3 números. 

Sobre les estadístiques, alguns números han sortit més vegades que altres als sorteigs de la Bonoloto. Així, els 5 números que més han sortit a la Bonoloto són el 33 (1.078 vegades), el 10 (1.057 vegades), el 27 (1.055 vegades), el 34 (1.051 vegades) i el 2 (1.048 vegades). 

Nombres que més han sortit a la Bonoloto

NOMBREVEGADES
331.078
101.057
271.055
341.051
21.048

 

Com augmentar les teves probabilitats de guanyar la Bonoloto 

Encara que no hi ha una fórmula màgica per guanyar la Bonoloto, triar números que han sortit sovint pot augmentar les teves probabilitats. Aquí tens alguns consells addicionals: 

  • Juga regularment: Com més vegades juguis, més oportunitats tindràs de guanyar. 
  • Fes servir combinacions variades: No et limitis als números més populars. Barreja números alts i baixos. 
  • Participa en penyes: Jugar en grup pot augmentar les teves probabilitats de guanyar, ja que pots comprar més butlletes. 

La Bonoloto és un joc d'atzar, però conèixer els números amb més probabilitats de sortir et pot donar un avantatge. Els números 33, 10, 27, 34 i 2 són els que més han sortit als sorteigs. Això sí, no oblidis que jugar a la loteria ha de ser una activitat divertida i responsable. 

➡️ Societat

Més notícies: