Muntatge amb fotos de personatge

POLÍTICA

El zasca a Pilar Rahola després d'elogiar el candidat de Junts al debat de TV3

La gent se segueix preguntant per què Junts + Puigdemont per Catalunya envia al número tres de la llista

Ahir a la nit van passar pel plató de TV3 els candidats dels partits catalans, que aquest diumenge concorreran en unes apretadíssimes eleccions al Parlament. Una de les defensores més acèrrimes de Junts, Pilar Rahola, va voler destacar el (segons ella) bon paper de Josep Rull en el debat. “Que bo que és”, va dir al seu compte de Twitter, però no han trigat a recordar-li amb un sonor zasca l'anomalia que passa al partit de Puigdemont.

“Llàstima que no sigui ell el candidat”, responen a Rahola, recordant així que Josep Rull ni tan sols és el número dos de la llista del partit. Molts se segueixen preguntant encara per què els postconvergents envien al número tres de les llistes als debats. És evident que Carles Puigdemont no hi pot anar perquè segueix fugat al sud de França, i que tampoc envien a la número dos per por que faci el ridícul.

Anna Navarro ocupa el número dos a la llista de Junts, però en només unes setmanes ha ficat la pota més d'una vegada i s'ha convertit en la riota de les xarxes socials. Carn de mems i amb un pobre oratòria i grans dificultats per expressar-se, a Junts sabien que enviar-la al debat era un suïcidi polític. Per això van enviar al número tres, Josep Rull, que tampoc és del gust de tots.

Junts ho fia tot a l'acte final a Elna

“Autonomista, convergent i pujolista, el combo perfecte que explica que vulgui fer el Hard Rock perquè hi vagi un turisme familiar”, diu un dels comentaris a la piulada de Pilar Rahola. També que “va ser un peix bullit”, que “en els debats li ha faltat una mica de rock and roll” i que “en aquest país falten líders amb energia”. Hi ha qui assenyala que posats a enviar algú que no és el candidat, podrien haver optat per Míriam Nogueras.

Passat el mal tràngol dels debats electorals, Junts encara la recta final fiant-ho tot a l'acte de tancament a Elna, sud de França. Un acte en què evidentment tot estarà centrat a Carles Puigdemont, que durant tota la campanya ha estat l'únic element aglutinador de la candidatura postconvergent. Quan falten pocs dies per a les eleccions, a Junts tenen l'esperança que l'actiu de l'expresident sigui suficient per remuntar a les enquestes i donar un ensurt al PSC.

➡️ Política

Més notícies: