Muntatge de Gina Tort d'ERC i un tuit sobre el traspàs de Rodalies
POLÍTICA

El zasca a un alt càrrec d'ERC per Rodalies que encara ressona

Critica el mal funcionament dels trens i els usuaris li recorden qui presumia del traspàs

Gina Tost és Secretària de Polítiques Digitals a la Generalitat i acaba de rebre un important zasca a xarxes socials. Tost s'ha referit a Rodalies, que sempre és notícia i no pas per coses bones. L'últim cop, per les eleccions del 12M, quan els trens van deixar de funcionar en un dia clau per a la mobilitat a Catalunya.

Avui, Tost ha compartit una notícia del 324 al seu perfil de X en què s'explica que la policia ha hagut d'evacuar quaranta passatgers d'un tren entre Manlleu i Torelló. El motiu? Que una avaria ha tornat a deixar sense electricitat la catenària de la línia.

“Hi ha algun tren de Rodalies que realment funcioni? Pregunta seriosa”, ha dit Tost al seu perfil. I això no ha passat desapercebut als usuaris, sobretot a un que respon al nom de '.Ivanlqf'. Aquest usuari li ha respost de manera molt irònica i li ha dit a Tost que hauria de ser ella qui respongués a la pregunta. Al capdavall, ERC va aconseguir el traspàs de Rodalies i ho va vendre com tot un èxit.

Altres usuaris també s'han volgut sumar a les ironies i deien que “De Rodalies, la Generalitat només gestiona horaris, tarifes i poca cosa més. Com a màxim, reparteixen sugus”.

Tot i que a la majoria d'usuaris no els feia tanta gràcia la situació perquè Rodalies ja és un problema de mobilitat per a moltes persones. “Pregunta-li a Junqueras, que es va fer ell la foto del traspàs de Rodalies” o “Vosaltres sabreu”. Sembla clar que Rodalies és un dels molts motius pels quals ERC ha patit una patacada electoral.

➡️ Política

Més notícies: