Captura de pantalla de Twitter
POLÍTICA

Missatge de Vox arran de l'última agressió amb arma blanca d'un magribí a Terrassa

La seva líder Alícia Tomás demana deportacions massives per recuperar la seguretat a la ciutat

Terrassa s'ha convertit en un dels feus de Vox a Catalunya gràcies a la denúncia frontal de l'incivisme i la inseguretat que pateixen els veïns. A les eleccions de diumenge passat va ser la quarta força més votada per davant del PP, amb un 11,8% dels sufragis. La seva líder, Alicia Tomás, ha denunciat a les xarxes l'últim succés ocorregut a la ciutat i ha demanat la deportació dels estrangers delinqüents “perquè Terrassa torni a ser Terrassa”.

La líder de Vox a Terrassa s'ha fet ressò de l'atac amb arma blanca a la Rambla Egara “novament protagonitzat per un magribí”. Segons explica, ha passat “a plena llum del dia” i la víctima “ha patit talls en barbeta i coll” mentre que l'agressor “encara no ha estat detingut”. A continuació ha denunciat les “polítiques bonistes” que “fomenten i empara l'arribada de delinqüents a la nostra ciutat abandonant els egarencs”.

Alicia Tomás s'ha dirigit a l'alcalde Jordi Ballart per dir que “no volem més xusma importada, ni multiculturalisme, ni islamisme als nostres barris”. El missatge ha obtingut molts comentaris recolzant la deportació d'estrangers multireincidents i demanant més mà dura a una de les ciutats més insegures de Catalunya. Barris de la ciutat com Ca n'Anglada són un focus de delinqüència i incivisme, i els seus veïns se n'han atipat.

Creix la delinqüència a Terrassa

Entre els comentaris crida l'atenció el de l'advocat Ignacio Rubio, col·laborador de programes com Cuarto Milenio, que explica la seva pròpia experiència. “L'altre dia passava per Ca n'Anglada i els veïns em van recomanar guardar el meu iPad perquè corria el risc que tres joves magribins esperant en una cantonada m'ho robessin”. També es dirigeix a l'alcalde Jordi Ballart per demanar que Terrassa no sigui com el Raval de Barcelona.

Terrassa, la tercera ciutat més gran de Catalunya, ha tingut recentment una onada de robatoris que ha augmentat la percepció d'inseguretat dels veïns. En culpen l'ajuntament, governat pel partit municipalista de l'exsocialista Jordi Ballart. Aquest mateix ajuntament ha estat el que ha alertat del perill de la creació de patrulles ciutadanes que, segons diuen, posen en risc la seguretat dels veïns.

➡️ Política

Més notícies: