Alejandro Fernández somrient mentre parla en un micròfon, vestint un vestit fosc i camisa blanca.
POLÍTICA

Zasca èpic d'Alejandro Fernández a Podemos sobre els seus béns immobles: 'Em temo...'

El dirigent del PP català havia criticat la vaga de lloguers que proposen els sindicats de l'habitatge

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, va respondre aquest dilluns amb un sarcàstic tweet a la vaga de lloguers que estan promovent les entitats socials i els sindicats de l'habitatge: “Estem a mitja hora que ningú en sa judici s'atreveixi a posar el seu immoble de lloguer”.

Alejandro Fernández arriba a la presentació de propostes d'educació del PP de Barcelona, el 2 de maig de 2024, a Sant Joan Despí, Barcelona, Catalunya (Espanya)

Rubén Solís, periodista del Canal Red que dirigeix Pablo Iglesias, va respondre amb la relació de béns immobles d'Alejandro Fernández i un missatge: “Home, Alexandre, talla't una mica”. A la relació consten un habitatge en propietat valorat en 95.000 euros, 3 finques rústiques valorades en mil euros cadascuna, i altres immobles urbans per valor de 15.000 euros.

La resposta d'Alejandro Fernández no s'ha fet esperar: “Em temo que no saps interpretar aquestes coses”. A continuació ha donat les explicacions pertinents amb un cabàs final carregat de la ironia amb què acostuma a procedir el líder popular.

Tres prats rústics a Astúries

Sobre les tres finques rústiques, Alejandro Fernández ha dit que "es tracta de tres prats rústic heretadors del meu pare en un llogaret asturià" el valor del qual de mercat "és zero". De fet, ha dit que "les vaques dels veïns pasturen de franc, i així almenys es mantenen una mica". Pel que fa a la propietat de 15.000 euros, "és un altre prat en què es podria construir una quadra o paller que ja ningú farà el 2024".

Ha rematat dient que "se m'acudeixen algunes persones a qui portaria allà a pastura fenc, ja que comprovo que usen el cervell menys que les vaques del lloc".

“Estem a mitja hora que tenir un prat per a vaques sigui considerat de feixistes, rendistes i negacionistes”, ha respost irònicament un usuari de la xarxa X. “Quina xafogor, Raúl”, apunta algú, i un altre que “si ja no sabem ni interpretar què és una finca rústica, apaga i anem-nos”. Entre els comentaris, molts aplaudiments i un ciutadà que descriu la resposta d'Alejandro Fernández com a “sac èpic”.

Sobre la vaga de lloguers

Els sindicats de llogaters i plataformes socials van agafar els carrers aquest cap de setmana. Demanen una rebaixa del 50% dels lloguers i encoratgen una vaga de lloguers. La seva idea és explorar fórmules per no pagar les rendes de forma coordinada, cosa que reconèixer que no seria legal però sí legítima.

“Insisteixo”, va tuitejar Alejandro Fernández, “per fomentar el lloguer animant la gent a no pagar-lo jo el veig llacunes”.

➡️ Política

Més notícies: