Muntatge de Pedro Sänchez i Xavier Garcia Albiol

POLÍTICA

Xavier García Albiol esclata contra Pedro Sánchez amb una contundent publicació

Albiol se suma als dirigents del PP que veuen amb indignació el missatge de Pedro Sánchez: 'és increïble'

L'alcalde de Badalona també dona la seva opinió sobre la jugada del president del Gobierno. En un dur missatge publicat a xarxes, Xavier García Albiol qualifica el que ha passat "d'irresponsabilitat portada al màxim”. Molts usuaris li donen la raó a les xarxes i insisteixen en el fet inèdit que un dirigent polític anunciï que es queda.

“Ningú s'ha atrevit a tant”

El sentiment general dins del PP és una barreja d'indignació amb no gaire sorpresa en alguns casos. El mateix Núñez Feijóo pensava que això era una altra voladura controlada de Pedro Sánchez. Així també Díaz Ayuso i Almeida, que des del principi van dir que Sánchez no se n'aniria.

Els populars donen per descomptat que és una altra maniobra electoral del PSOE, una d'especialment perillosa: regna a l'ambient la sospita que, amb l'excusa de combatre el 'lawfare', se n'anirà contra jutges i periodistes. Cosa que el PSOE i els seus socis celebren. Avui mateix, el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, demanava a Sánchez que prengués mesures perquè tot això no fos un 'acte de frivolitat'.

Les mostres d'indignació han estat comunes entre diverses figures del Partit Popular. Alejandro Fernández, per exemple, ha assenyalat que “Ha quedat clar: per a Sánchez no són els jutges els que poden condemnar Puigdemont o processar la seva dona: això només ho pot decidir ell, i ningú més que ell. Perquè només ell sap què és digne i just”.

En una línia semblant, però més dura, s'ha expressat l'alcalde de Badalona. Amb aquest contundent missatge condemnava García Albiol la maniobra de Sánchez:

La frase d'Albiol que sembla haver calat entre els seus seguidors a les xarxes és la de “Ningú s'ha atrevit tant”.

Molts usuaris han remarcat la seva incredulitat davant del que han viscut durant aquests últims cinc dies. "És la primera vegada en la història que un president es dirigeix a la nació per dir que continua com a president" o "I el que queda per venir.... És l'home de les mil cares, de les 7 vides i de tot allò impossible”. Així s'expressaven molts ciutadans en reacció al missatge d'Albiol.

➡️ Política

Més notícies: