Muntatge amb fotos de personatges
POLÍTICA

Vídeo: Les xarxes riuen de l'últim acte vandàlic de les joventuts de la CUP

Arran ha ocupat la botiga oficial de la Copa Amèrica a Barcelona

Un grapat d'activistes d'Arran, l'organització juvenil de l'esquerra independentista, ha anunciat aquest matí l'ocupació de la botiga oficial de la Copa Amèrica a Barcelona. Forma part d'una protesta conjunta amb les entitats convocants de la manifestació ecologista del 8 de juny 'No a la Copa Amèrica'. “Primer avís, d'aquí no ens mourem”, han advertit els activistes a les seves xarxes socials.

Però no han trigat a aparèixer els missatges mofant-se de l'acció de protesta, sobretot perquè és l'enèsima acció d'Arran en un dia feiner al matí. Per això són molts els qui els diuen que es posin a treballar i “aportar alguna cosa al país”. Diuen que són “quatre paràsits” que “mai han treballat” molestant “qui volen treballar”.

“Molt bé nens, ja s'ha acabat l'hora del pati i podeu tornar a escola”, comenten de manera irònica. Molts es pregunta si “aquests treballen alguna vegada o només viuen dels pares”, i els consideren “piji-guais de casa bona”. En un to més indignat hi ha qui els anomena “gamberros incívics” i “vergonya de Catalunya”, els anomenen “extremistes totalitaris” i els recorden que “sou minoria”.

Els fan una recomanació

Diverses organitzacions juvenils i ecologistes, entre les quals Arran, han convocat una manifestació a Barcelona sota el lema “salut, terra, futur”. Reivindiquen un “canvi del model capitalista” i aposten pel “socialisme” per “acabar amb el monocultiu turístic i les desigualtats territorials”. Les entitats van presentar les seves demandes en una acció davant del Departament de Territori de Generalitat, també un matí de dia feiner.

La gent es queixa que “són els quatre anti-tot de sempre” i no entenen la seva obsessió amb esdeveniments com la Copa Amèrica. "Altres que ens estan destruint casa nostra cada dia i calleu", diuen, en referència al creixement de la inseguretat lligada a la immigració. Els recomanen que posats a gastar el temps, ho dediquin a queixar-se de la inseguretat que pateixen els barris humils on viu la classe treballadora.

"Us tapeu la cara perquè no vegem que realment sou els que després aneu amb vaixell a Cadaqués i agafeu un avió per visitar Amèrica Llatina en ruta", diu un altre comentari molt significatiu: "No enganyeu ningú".

➡️ Política

Més notícies: