Muntatge de Pablo Echenique i el vídeo d'un míting de Podem
POLÍTICA

Les xarxes es mofen d'Echenique després de publicar un vídeo d'un míting de Podemos

Echenique es passa d'optimista i els usuaris no perden l'ocasió per fer bromes sobre Podemos

Els partits són a la recta final de la campanya per a les eleccions europees. En aquests casos, és habitual que vulguin fer la sensació d'una victòria imminent i que les urnes portaran sorpreses. Per això, fan coses com les que acaba de fer Pablo Echenique: 'la veritat és que la cosa comença a pintar cada cop millor'.

“Els vau pagar els entrepans?”

Podemos va amb tot per a aquestes eleccions europees. No tenen cap altre remei. El partit morat va apostar al seu dia a ser un vers lliure i des del principi va posar la mirada a les eleccions d'aquest diumenge. Fins aleshores, la seva estratègia ha consistit a torpedinar el PSOE i Sumar.

En aquesta estratègia, Pablo Echenique, una de les cares més conegudes i mediàtiques de Podemos, s'ha destacat força. Des de criticar els Comuns pels seus resultats electorals fins a enviar subtils dards a Yolanda Díaz, Echenique no ha parat. Ara ha tornat a fer campanya per Podemos i les xarxes li han recordat que potser s'ha passat una mica d'optimista.

Echenique ha compartit un vídeo al perfil de xarxes socials d'un acte del partit a València. Segons ell, el míting estava “a rebentar”. El problema és que el vídeo que ell mateix ha compartit a les xarxes socials no mostra precisament això. Més aviat, una petita plaça amb gent:

Davant d'això, els usuaris de X no han trigat a fer bromes sobre el vídeo. “A rebentar, a rebentar... són quinze i els de la bicicleta”, “Els vau pagar els entrepans?”, “150 persones. Si a això truques rebentar... Ara m'explico per què ja sou una cosa residual” o “Hi ha més gent al Mercadona cinc minuts abans de tancar”. Aquest era el to de molts dels missatges responent a la publicació d'Echenique.

Pel que fa a les perspectives electorals, la majoria de sondejos plantegen que Podemos obtindria 2 escons, 3 en el millor dels casos. D'aquesta manera, els morats tornen als seus orígens per intentar renéixer des del Parlament Europeu. Les circumstàncies, això sí, són molt diferents.

➡️ Política

Més notícies: