Home parlant en un micròfon durant una presentació.
POLÍTICA

Les xarxes es mofen dels Comuns després de les seves declaracions sobre el nou Govern

Ni 4 dies després d'investir Illa, el partit d'Ada Colau ja plora per la confecció del nou executiu català

Ja es coneixen els noms que acompanyaran Salvador Illa al nou Govern. El flamant president de la Generalitat ha confeccionat un equip format per 16 persones més, en un executiu que compta amb dirigents vinculats al PSC, però també a ERC i, fins i tot, Junts.

Al llarg del cap de setmana, la majoria d'actors polítics catalans s'han pronunciat al respecte. Entre ells, David Cid, portaveu dels Comuns, un dels partits que va permetre la investidura de Salvador Illa dijous passat.

No han passat ni quatre dies, que la formació d'Ada Colau ha passat de donar el vot favorable a Illa a veure com els noms proposats pel nou president no els acaben d'agradar. I, és clar, les xarxes no han desaprofitat l'ocasió per mofar-se'n. Ja sigui per la seva ingenuïtat o per la seva capacitat d'empassar-se gripaus i fer de crossa eterna del PSC.

Els Comuns, en contra del 'PSC més conservador'

Segons David Cid, portaveu dels Comuns, alguns dels nous consellers són la cara visible del "PSC més conservador" i que representen els "interessos econòmics i la Barcelona de la Fórmula 1 al Passeig de Gràcia". El seu principal blanc de les crítiques va ser Albert Dalmau, nou conseller de Presidència, a qui acusa de ser “d'un PSC clarament molt conservador”.

Un altre nom que incomoda els de Jéssica Albiach, sens dubte, és el de Ramon Espadaler. El que fos màxim responsable d'Unió Democràtica té un currículum que sembla allunyar-se força del que anomenaríem progressisme.

No van ser pocs els usuaris a les xarxes socials que es van voler mofar d'aquest nou espectacle que ens han ofert els d'Ada Colau en les últimes hores. "Els Comuns fent les mateixes pallassades que a Barcelona. Governar sempre amb la dreta i fer-se els ofesos", "empassar-se gripaus i passar per caixa a finals de mes: la vida política dels Comuns", "més rucs no poden ser", "colla de ganduls que no serveixen per a res més que viure del xollo públic", "sou uns lluços, què esperàveu?" o "hahaha però si sabíeu perfectament a qui col·locarien de consellers", van ser algunes de les desenes de respostes que van rebre.

➡️ Política

Més notícies: