Tomàs Molina en un míting d'ERC
POLÍTICA

Les xarxes enfonsen Tomàs Molina a l'inici de la campanya electoral d'ERC

Un personatge televisiu per fer propostes televisives: l'estratègia d'ERC per a les europees segueix el seu rumb

Tomàs Molina ja fa la seva funció. ERC va fitxar el meteoròleg més famós de TV3 per aconseguir visibilitat i impacte mediàtic. I l'inici de campanya per a les europees que ha tingut Molina mostra que, si ha aconseguit alguna cosa, ha estat impacte mediàtic. 

Després de les eleccions catalanes del 12M, el pròxim tràngol que espera a ERC són les europees del 9 de juny. Els republicans es presenten a aquestes eleccions en coalició amb diverses esquerres sobiranistes d'Espanya sota el nom “Ara Repúbliques”. Els sondejos els atorguen 3 escons i això permet dissimular la tendència a la baixa que ara mateix té ERC.

Personatge televisiu: propostes televisives

Per contrarestar aquesta decadència electoral, ERC ha tirat d'un recurs habitual quan es tracta de partits polítics: fitxatges mediàtics. D'entre ells, el que ha tingut més recorregut és sens dubte el de Tomàs Molina. A més de visibilitat, Molina també serveix per reforçar el discurs ecologista.

El que ningú no s'esperava, però, eren les propostes que faria Molina. Ahir a la nit, al seu primer acte de campanya, va fer dues propostes que han desfermat la indignació i també les bromes en xarxes socials.

Com explica el mateix Molina, la seva prioritat en “els primers cent dies” com a eurodiputat seria posar TV3 a Eurovisió i que Coti x Coti participi a l'esdeveniment. Per fer-ho, remarca Molina, ja té el compromís de l'actual director de TV3, Sigrid Gras.

Com s'esperava, els usuaris en xarxes socials no han perdut l'ocasió per criticar Molina i fer bromes. “Pensava que era el Polònia, però no...”, “No sé si riure o posar-me a plorar” o “Si amb això pretenen estimular la gent perquè vagi a votar, ho porten clar”.

Més enllà de l'anècdota, aquesta situació apunta que la intenció d'ERC amb el fitxatge de Molina era donar continuïtat a un personatge televisiu amb propostes televisives.

➡️ Política

Més notícies: