Pla mig curt de Carme Forcadell mirant a l'horitzó davant de dos micròfons
POLÍTICA

Les xarxes enfonsen Carme Forcadell després de criticar l'ONU

La que va ser presidenta del Parlament per ERC, acusada d'hipocresia

El sector més woke del processisme el té cada cop més complicat a l'hora de defensar segons quines posicions. I Carme Forcadell, d'ERC i expresidenta del Parlament de Catalunya, ho acaba de comprovar.

Aquesta setmana apareixia una informació que deia que el govern talibà de l'Afganistan hauria exigit a les Nacions Unides que les dones afganeses no puguin assistir a la conferència sobre el país asiàtic que se celebrarà properament a Doha, organitzada per l'ONU. A més, aquestes informacions asseguren que també haurien exigit eliminar de l'agenda qualsevol discussió sobre els drets de les dones i que l'ONU hi hauria accedit.

Carme Forcadell va decidir fer-se ressò d'aquesta notícia amb una publicació que se li va girar en contra i que va provocar que l'acusessin d'hipòcrita. "És absolutament immoral, com podem permetre que això passi al segle XXI?", va dir l'expresidenta del Parlament i dirigent d'ERC.

Molts usuaris de X no van dubtar a retreure-li les polítiques proimmigracionistes i dòcils amb l'islamisme radical que ha potenciat ERC en els darrers temps. “No tens vergonya”, “és el que vosaltres heu importat a Catalunya i Europa, hipòcrita”, “com es pot ser tan hipòcrita?”, “es comença blanquejant el vel, el hijab i el burca i s'acaba amb el pack complet” o “però si és el que esteu permetent a Catalunya”, són algunes de les principals respostes que va rebre Carme Forcadell.

Altres li compartien fotos de dones amb burca a Barcelona, recordant-li que “això és el que tens aquí i mai no has dit res”. També hi va haver qui li recordava la promoció del vel islàmic que fa ERC amb la diputada Najat Driouech, que assisteix als plens del Parlament amb un vel. I, també, un altre retret –que ja és recurrent en xarxes– és el de recordar-li les paraules de Pere Aragonès en una mesquita en què deia a la comunitat musulmana que “no cal que us integreu a Catalunya, vosaltres sou Catalunya”.

Un cop més, queda demostrat el poc suport que ERC té a les xarxes socials. I és que, més enllà de perdre 12 diputats a les eleccions del 12 de maig passat, les xarxes també s'han convertit en un espai hostil per a la propaganda del partit de Marta Rovira. De fet, no són pocs els dirigents d'Esquerra que ja fa temps que tenen tancada l'opció de respondre a les seves publicacions a X.

➡️ Política

Més notícies: