Montatge amb foto
POLÍTICA

Les xarxes enfonsen Ada Colau després de criticar l'esdeveniment de F1 a Barcelona

L'exalcaldessa ha carregat contra Pere Aragonès i Jaume Collboni, però n'ha sortit mal parada

L'exhibició de cotxes de Fórmula 1 que va tenir lloc ahir al centre de Barcelona va ser un èxit rotund. Segons l'ajuntament, 38.000 persones van assistir a aquest espectacle que l'any passat es va celebrar a Madrid i aquest any, per primera vegada, a Barcelona. El 'road show' va captivar els milers de persones que es van acostar fins al circuit urbà, però com era d'esperar també va generar el rebuig d'alguns sectors.

Ada Colau no va defraudar i va emetre un comunicat criticant les autoritats per autoritzar la celebració de l'esdeveniment: “Això que ha passat aquest dimecres, lamentablement promogut pel govern de la Generalitat i l'ajuntament de Barcelona, no ho entenc. Em fa mal, em fa tristesa, però no ens resignem”.

Contra Pere Aragonès i Jaume Collboni

L'exalcaldessa ha dit que “fa temps que treballem per fer de Barcelona un referent de ciutat saludable i sostenible, amb actuacions molt concretes com les superilles”. Així mateix, ha destacat que ara hi ha “més parcs, més carrils bici i transport públic, i menys cotxes”.

Per això ha assenyalat Pere Aragonès i Jaume Collboni per “posar al centre de model de ciutat i de país la imatge d'uns cotxes corrent pel centre, fent soroll i fum”. El que li ha molestat és que el xou s'hagi fet “a pocs metres del Consell de Cent que pacifiquem i convertim en eix verd el darrer mandat liderat per BComú”.

Les xarxes s'acarnissen contra Ada Colau

“Més mal va fer ella a la ciutat” o “a mi em fa mal o tristesa però no ens resignem”, és el tipus de missatges que s'acumulen a les xarxes socials. "A la gent d'esquerres ens fa mal que governeu vuit anys i tot hagi anat a pitjor", diu un internauta, esmentant "la massificació, privatització de l'espai públic, precarització laboral i d'habitatge i turistificació".

"Als barcelonins ens fa molta més pena la destrossa que has fet a la ciutat", diu un altre comentari, i esmenta l'increment de la inseguretat i els desnonaments.

A més, molts li recorden que han estat els Comuns els que han portat el PSC al govern municipal. Una mostra de "cinisme polític", segons les xarxes, que demostren la impopularitat d´Ada Colau i les seves opinions.

➡️ Política

Més notícies: