Les xarxes s'acarnissen amb Jenni Hermoso a les campanades més polítiques
La mestra de cerimònies de TVE no va deixar indiferent ningú
Jenni Hermoso va presentar ahir a la nit les campanades de TVE, i no va deixar indiferent ningú. Les xarxes socials van cremar, amb crítiques a la futbolista per parlar d'apoderament cobrant 30.000 euros per uns minuts en pantalla. Van ser molts els que van mostrar el seu rebuig que la política es coli en les tradicions, ia més a la televisió pública.
Amb Ana Mena i Ramón García, Jenni va agrair “a tothom per aquest canvi que estem fent de solidaritat i igualtat”. També va voler felicitar “les meves companyes per l'èxit que aconseguim en ser campiones del món”. A més, va desitjar que aquest 2024 “arribi aquest empoderament que sentim”, amb “un nou començament” de “títols i igualtat per a tots”.
El seu missatge va convèncer un sector polític que veu a Jenni Hermoso una bandera contra el masclisme que representa Luis Rubiales. Els seus acòlits la van beneir amb adjectius com “brillant”, “espectacular”, “magnífica” i “campiona”. Tot i això, a l'altra banda la seva presència va suscitar ferotges crítiques.
Critiquen l'elecció de Jenni Hermoso
“La inenarrable Jenni Hermoso demanant empoderament i igualtat després de cobrar 30.000 euros per uns minuts, has de riure”, va tuitejar un dels indignats. L'elecció de Jenni Hermoso ha aixecat butllofes. “TVE tria Hermoso per la seva condició de víctima, i TV3 Escanes per ser ex de Risto i moure el cul a IG”, ha fet notar la periodista Laura Fàbregas.
A partir d'aquí, va formular la pregunta de si “no hi ha cap feminista racional que demani triar una dona pels seus mèrits professionals o intel·lectuals”. En la mateixa línia, critiquen l'elecció de Jenni Hermoso per ser qui és: “Tu, dona que treus la teva família davant, o estudiant amb títols, t'has d'anar fora d'Espanya, però ella és exemple de dona”.
Va cridar l'atenció la distància que separava Ramon García de Jenni Hermoso, o la poca fluïdesa que va parlar. Mentre que molts van aplaudir el missatge de la futbolista, altres van dir que per primera vegada no veurien les campanades a la televisió pública. I no va ser l?única polèmica relacionada amb TVE i el Cap d'Any.
Acusen TVE de propaganda del PSOE
Les xarxes també han cremat per la politització a l'espai Cachitos de TVE, la nit de Cap d'Any. Al programa es van llançar missatges com “si aquest any t'ha tocat un càncer de mama, això de l'amnistia potser ho relativitzes”. També van anomenar “ultres” els protestants contra l'amnistia, que “els agrada estar de cara al sol”.
Sempre en clau d'humor, però en la mateixa direcció política, van relacionar Alberto Núñez Feijóo amb el narcotràfic. "La versió que parla de la relació de Feijóo amb l'últim resultat electoral es titula 'Nosentera'", deien també. Cosa que va causar indignació per l'ús polític de la televisió pública.
Més notícies: