Muntatge amb foto de personatges

POLÍTICA

Les xarxes s'acarnissen amb Irene Montero i la seva amiga Pam en rebre una nova multa

Totes dues han estat condemnades per anomenar 'maltractador' un home a qui el seu ex li va arrabassar al seu fill

La justícia ha condemnat l'exsecretària d'Igualtat Ángela Rodríguez Pam per un delicte contra l'honor, després d'anomenar maltractador el marit de l'expresidenta d'Infància Lliure, María Sevilla. Pam haurà de pagar 10.500 euros d'indemnització al denunciant, Rafael Marcos, i haurà de fer una rectificació pública al mateix programa de RTVE on va fer les calúmnies. La condemna se suma a la multa de 18.000 euros imposada a l'exministra d'Igualtat, Irene Montero, pel mateix motiu.

María Sevilla va ser condemnada per la justícia per sostreure el seu fill i mantenir-lo ocult per protegir-lo dels abusos del seu pare. Tot i que Rafael Marcos va ser absolt del delicte d'abusos per part de la justícia, Irene Montero i Ángela Rodríguez Pam el van anomenar maltractador i el van relacionar amb els suposats abusos que mai no s'han demostrat. Després de conèixer-se la sentència, les xarxes han esclatat.

Difamadores al Govern

"El feminisme creu que té carta blanca per anomenar maltractador un innocent, i no, la condemna de Pam és una meravellosa notícia per al que creiem en la presumpció d'innocència". Així s'ha expressat la regidora de Vox a Madrid, Carla Toscano. També fan notar que a la cúpula de Podem se'ls acumulen les multes, i que “mai no s'han de deixar passar aquests insults, sinó respondre”.

Captures de Twitter

“Ja teníem Irene Montero condemnada a pagar 18.000 euros per difamar un home innocent, ara li toca pagar 10.000 a Pam per difamar el mateix home innocent. Aquest parell de difamadores les vam tenir al govern”, afirma un altre compte. Encara que molts celebren la multa a l'exsecretària d'Igualtat, també creuen que “el que els fa més mal és haver de retractar-se públicament”.

Les polèmiques declaracions

A Ángela Rodríguez Pam l'han multat per dir a RTVE que “el feminisme és protegir els nens i nenes de la violència dels seus pares, de la violència vicària, és protegir mares protectores com María Sevilla”. Sobre Rafael Marcos va dir que “és un maltractador” i que “els maltractadors no són bons pares”. Tot i rebre un altre cop de realitat de la justícia, Pam ha rebut el suport dels seus.

"Per acabar amb la violència vicària tenim l'obligació de defensar les mares protectores i els seus fills i filles quan són vives", ha dit Irene Montero, mostrant el seu suport explícit a Pam. "Una altra vergonya més d´aquesta persecució contra les mares protectores", ha dit Isa Serra, que ha destacat la "valentia" de Pam. El fill de María Sevilla viu ara amb el seu pare a Estepona, i ha repudiat la seva mare per mantenir-lo allunyat del seu pare amb manipulacions.

➡️ Política

Més notícies: