Muntatge amb foto de personatge

POLÍTICA

Les xarxes destrossen la número dos de Puigdemont arran del seu últim vídeo

Anna Navarro ha presentat la seva assistenta mexicana durant una videoconferència en directe

Carles Puigdemont va presentar fa dies l'executiva Anna Navarro com a número dos de les llistes de Junts+ a les eleccions catalanes del 12 de maig. Considerada la dona més influent del món a nivell tecnològic, el seu perfil contribueix a l'estratègia de Puigdemont de presentar una llista de país amb persones procedents de l'empresa i la societat civil. Però l'intent de combinar talent i compromís nacional no està sortint del tot bé en el cas d'Anna Navarro.

La campanya electoral ni tan sols ha començat, però la nova mà dreta de Puigdemont ja ha protagonitzat diverses polèmiques i escenes surrealistes. Com quan va acusar els catalans de queixar-se molt quan “paguen molt poc per anar a la universitat, tenen les autopistes i la seguretat social pagada”. En la seva última intervenció ha deixat un altre moment estel·lar que ha provocat enrenou a les xarxes, i que torna a qüestionar si Puigdemont ha encertat realment amb aquest fitxatge.

De manera espontània, Anna Navarro presenta la seva assistent mexicana, “una senyora de 22 anys que es diu Olivia i m'acaba de portar l'esmorzar”. Segons explica, “som molt amigues però és una senyora que quan viatjava ella es quedava a dormir i m'ha ajudat en un munt de coses”. Com s'esperava, els internautes s'han acarnissat amb la número dos de Puigdemont per aquesta surrealista escena.

Els 'patriotes' de Junts+

“Anna Navarro, una licitació que viu des de fa trenta anys als Estats Units, ens ensenya a la noia mexicana que li neteja la mansió de San Francisco. És la número dos de Junts, el número u és un fugat que fa set anys que viu a Bèlgica”, diu un dels comentaris, amb l'afegitó “patriotes”. Per a molts un tret de classisme que demostra la distància no només física sinó també mental de la candidata respecte a Catalunya i els problemes quotidians dels catalans.

Els internautes assenyalen irònicament que Anna Navarro és la candidata ideal per mostrar el surrealisme dalinià català. Les seves intervencions mai no deixen indiferent, com quan va dir que als estrangers els presenta Catalunya com “els pirineus”, o que convida els executius de Silicon Valley a comprar pisos a Barcelona. Sens dubte, si el que pretenia Puigdemont era acostar-se a la gent de moment no ho està aconseguint.

➡️ Política

Més notícies: