Imatge de Daniel Carmona, candidat al Senat de Vox per Barcelona, amb rostre somrient
POLÍTICA

‘Tenim a Vox votants independentistes desencantats amb el procés’

Daniel Carmona, candidat al Senat. “La gestió d’Alba Vergés amb la pandèmia fou nefasta”

Daniel Carmona és candidat al Senat de Vox per Barcelona i, en aquesta entrevista, afirma que “tenim votants independentistes desencantats amb el procés”. Atribueix l'evolució que molts han quedat “decebuts” amb els líders d’Esquerra i Junts.

Al seu parer, només ha portat “l'enriquiment de l'elit política” i si Vox recull aquest vot descontent és perquè “som el partit que més s'oposa al procés”.

Carmona va ser alcaldable per aquest partit per Igualada (Anoia) a les darreres eleccions municipals encara que, amb poc més de 600 vots, no va sortir. Van quedar per sota del 4% mentre que la llei exigeix un 5%. A més, li va donar un infart durant la jornada de reflexió. Infart del qual encara s'està recuperant.

Pla mig de Santiago Abascal en un faristol i assenyalant a un costat amb el dit de la mà dreta

“Esquerra ens ha demonitzat”

L’alcaldable considera, tanmateix, que s’està modificant el marc mental d’esquerra a dreta. “Hi ha un canvi a la població molt ràpid”, sobretot entre els joves. També creu que“l’alternança PSOE-PP no aporta canvis radicals” perquè el Partit Popular “no canvia les polítiques anteriors”. “L'única alternativa de canvi és Vox”, insisteix.

D’altra banda, es queixa que “Esquerra ens ha demonitzat”. “M'han dit racista, xenòfob, homòfob amb el suport de Junts, el PSC i la CUP”. “Ha estat una actitud molt sectària i antidemocràtica” que “els seus propis votants els han retret”. “El que han de fer és debatre amb nosaltres, no censurar-nos”, afegeix.

En aquest sentit, critica “la gestió nefasta d'Alba Vergés amb la pandèmia”. “Ens van tancar sense proveir-nos dels recursos per lluitar contra la pandèmia”, recorda. “Ara ha promès 25 milions d'inversió per a l'hospital, però la gent no és tonta”. Vergés, que ja ha dimitit com a regidor, va perdre dos regidors.

➡️ Política

Més notícies: