Dona amb expressió seriosa i cabell fosc parlant davant d'un micròfon.
POLÍTICA

Vox Terrassa denuncia l'agressió d''una manada de 4 magribins' a una menor

Alicia Tomás ha denunciat la complicitat de l'alcalde Jordi Ballart amb la delinqüència

La portaveu de Vox a Terrassa, Alicia Tomás, ha denunciat en un vídeo “l'agressió sexual d'una manada de quatre magribins a una menor dissabte a la nit”. Segons ha explicat, els agressors la van amenaçar amb una navalla. "Un d'ells va ser detingut i probablement ja sigui al carrer", ha afegit.

Tot seguit, la regidora ha denunciat la "complicitat" de l'alcalde Jordi Ballart amb la "xusma importada" que "continua delinquint amb total impunitat". Ha criticat el "silenci" de l'equip de govern municipal "davant aquests fets gravíssims que amb tanta freqüència ocorren a Terrassa". El vídeo conté les declaracions del mateix Ballart quan va dir que “Terrassa és una ciutat segura, i l'estem fent cada dia més segura”.

Muntatge amb foto de personatges

Per això, Alicia Tomás s'ha dirigit directament a l'alcalde amb un missatge constundent: “Ballart, Terrassa no és una ciutat segura, poses en perill la seguretat dels nostres fills a canvi d'un grapat de vots que et mantenen al poder. És massa alt el preu que estem pagant les dones perquè tu continuïs apuntalat a la poltrona".

La dirigent de Vox a Terrassa ha llançat un al·legat per manar "als menas amb el seu pare i els delinqüents magribins fora dels nostres barris".

Terrassa: criminalitat i auge de Vox

Terrassa va ser la ciutat on més va créixer Vox a les passades eleccions municipals (28 de maig de 2023). Una de les raons és l'avançat procés de degradació, la manifestació més dramàtica del qual és l'auge de la delinqüència. Especialment en barris humils, on les famílies treballadors pateixen a les seves carns la inseguretat mentre el govern municipal ho nega i mira cap a una altra banda.

Un grup de persones interactuen en una vorera urbana mentre un home sembla intervenir en una situació.

La inseguretat es va disparar l'any passat més d'un 20% i la successió de diversos apunyalaments a inicis d'aquest any va fer saltar totes les alarmes. També una sèrie de robatoris en vehicles que va portar els veïns a organitzar-se per muntar patrulles ciutadanes, cosa que va ser molt criticada per l'equip de govern.

A més, la mateixa Alicia Tomás va aportar dades esgarrifoses sobre els delictes contra la llibertat sexual a Terrassa: "Sabem que el 60% d'aquests delictes els cometen estrangers no comunitaris que representen prop de l'11% de la població local". A més, ha afirmat que "el 30% dels delictes que es cometen a Terrassa són perpetrats per multireincidents, en concret per 20 subjectes, 15 dels quals són d'origen estranger".

➡️ Política

Més notícies: