Muntatge amb foto de personatge

POLÍTICA

Vox Terrassa aixeca la veu després de l'últim succés: 'La cultura del matxet'

El partit d'Alicia Tomás diu prou després d'una nova baralla amb ganivets a Ca n'Anglada

Un apunyalament, aquest dimecres al barri de Ca n'Anglada de Terrassa, ha acabat amb un ferit molt greu i un ampli dispositiu policial per buscar l'autor. Els fets han estat denunciats per Vox Terrassa, amb un contundent missatge a les xarxes socials: “Trifulca amb ganivets avui a Can Anglada amb un ferit greu, aquest és el resultat d'importar la cultura del matxet”.

El missatge ha estat molt aplaudit pels veïns del lloc, farts de veure la degradació imparable del barri i l'abandonament de les autoritats. “Davant d'una caterva de polítics que només fan que viure de la política i exercir la hipocresia, només Vox Terrassa dóna llum i denuncia els greus problemes de seguretat i convivència que patim”, afirma un. "Han condemnat les famílies més humils de Terrassa a sobreviure en guetos islamitzats on impera la delinqüència", denuncia un altre, "mentre l'alcalde i la regidora de seguretat continuen amb el conte de les bondats del multiculturalisme".

Captura de pantalla de Twitter

L'escenari del succés ha estat, una vegada més, Ca n'Anglada, un barri a quilòmetre i mig del centre de Terrassa, focus des de fa anys d'una imparable degradació. Els robatoris, les agressions, les okupacions i l'incivisme estan a l'ordre del dia, mentre els veïns esperen desesperadament des de fa anys el promès pla de renovació. El 37% dels habitants són estrangers, dels quals el 68% són marroquins.

La cultura del matxet

L'augment de l'incivisme i la inseguretat a Terrassa va donar a Vox un espectacular resultat a les darreres eleccions municipals. La formació liderada per Alicia Tomás denuncia l'abandó de l'ajuntament que dirigeix l'exsocialista Jordi Ballart amb ERC i Junts. La seva proposta és tornar l'ordre i la seguretat als barris, i frenar el procés d'islamització i la immigració il·legal.

La pròpia Alicia Tomás ha denunciat la “cultura del matxet” que s'ha imposat a Catalunya. No només a Terrassa, sinó també a altres ciutats com Tortosa, escenari aquests dies de diverses baralles amb pals i ganivets. Alícia i Vox assenyalen el processisme i l'esquerra com a culpables d'aquesta degradació, i apunten les eleccions del 12 de maig a Catalunya com a punt d'inflexió.

➡️ Política

Més notícies: