Ignacio Garriga amb cara molt seriosa durant una roda de premsa a la seu de Vox
POLÍTICA

Vox apel·la al seny català per acabar amb la rauxa

El partit d'Abascal es llança a pel vot independentista a Catalunya

Vox ha arrancat la campanya electoral a Catalunya amb una enganxada de cartells a la zona alta de Barcelona la mitjanit passada. El secretari general del partit, Ignacio Garriga, ha demanat una “votació massiva” per a la seva formació. Està convençut que a Catalunya poden obtenir vots de l'independentisme.

Vox vol recuperar el seny dels catalans per acabar amb la rauxa imposada aquests anys pel separatisme.

Contra el socialisme i el separatisme

El candidat de Vox per Barcelona, Juan José Aizcorbe, ha donat la benvinguda al “canvi” que “va a l'encontre del seny i en contra de la rauxa”. Ha criticat “l'enfrontament que aquests anys han portat el socialisme i el separatisme”. I ha recordat el pacte per indultar Puigdemont, que “demostra que Sánchez és capaç de tot”.

Aizcorbe proposa “canviar unes polítiques que han atemptat contra les llibertats individuals i contra les classes mitjanes i les més humils”. Per això ha promès “derogar tot allò que el socialisme i el separatisme han construït sota el mal”.

Les prioritats de Vox a Catalunya

Segons Garriga, “és important que els catalans es mobilitzin perquè sigui Vox i no els partits separatistes els qui portin diputats al Congrés”. Els diputats separatistes, ha dit, “només han servit per apuntalar els privilegis dels de sempre”. En aquest sentit, ha esmentat els indults, la sedició i la malversació.

Per contra, ha presentat a Vox com el partit que defensa “els problemes reals de la gent”. Garriga ha posat com a prioritats les llistes d'espera, la seguretat als carrers, la manca de prosperitat i la manca de llibertat a les aules. “En definitiva, tot allò que preocupa les classes mitjanes i treballadores a Catalunya”, ha afegit.

Seguretat i llengua

Aizcorbe ha participat aquest matí al debat electoral de RAC1 i La Vanguardia amb els candidats catalans al 23-J. El candidat de Vox ha posat com a prioritat la seguretat i la fi de la islamització “perquè Catalunya i Espanya no acabin com França”. També la llibertat d'educació i de llengua.

 

➡️ Política

Més notícies: