Muntatge de Tània Verge, amb una bandera trans de fons i un mòbil amb un vídeo en contra de la llei trans
POLÍTICA

El vídeo viral que alerta dels perills de la llei trans en un sol minut

Una usuària de X, explica, a través d'una faula, els inconvenients de la nova llei trans que vol aprovar Tania Verge

Després de fer-se públic el nou avantprojecte de la Generalitat de Catalunya sobre la llei trans, el debat està servit. La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, amb aquest davant de projecte de llei trans anava molt més enllà del projecte de l'exministra Irene Montero.

Aquesta llei ha generat molt de debat pel seu contingut. Ara, l'escriptora Carmen Domingo, ha compartit un missatge a les seves xarxes socials sobre aquest tema polèmic. Ho ha fet citant un vídeo de la bloguera i excandidata a l'alcaldia de Vox, Nieves García de Zúñiga Barberán.

En aquest vídeo publicat al compte de X, abans Twitter, García de Zúñiga explicava, en forma de faula, el conflicte sobre la llei trans.

“Una guineu s'aixeca un matí i va al Registre Civil a canviar-se per gallina, perquè afirma autopercebre's gallina”, comença relatant la bloguera. Tal com segueix la faula, després del canvi de la guineu a gallina, aquest se'n va a un galliner i exigeix entrar-hi. “Encara que sigui una guineu, tingui aspecte de guineu i li agradi menjar gallines, ara és una gallina i si no es respecta el seu dret, els denunciarà per delictes d'odi”, prossegueix.

“L'endemà al matí hi ha moltes plomes i menys gallines, però s'està complint la llei”, explicava Nieves García de Zúñiga, per acabar aquest conte.

Les xarxes es bolquen amb la faula contra la llei trans

Davant d'aquest missatge difós per Carmen Domingo sobre el nou avantprojecte de llei trans, molts usuaris de X, abans Twitter, han volgut deixar clara la seva opinió sobre això. Molts són els usuaris que han mostrat el seu suport al vídeo i han assegurat que, el que s'hi explica, “no es pot expressar millor”.

Comentaris de X en contra de la llei trans a través d'un missatge de Carmen Domingo

I és que malgrat que des de la Generalitat, es defensi a capa i espasa aquest nou davant de projecte de llei trans, moltes són les persones es mostren totalment en contra.

➡️ Política

Més notícies: