Una persona està sent assaltada en un carrer concorregut mentre altres transeünts caminen a prop.
POLÍTICA

El vídeo que ha indignat tot Catalunya: lladre roba i tira a terra una dona gran

Els usuaris assisteixen amb impotència a un nou episodi d'inseguretat al barri del Raval

Si no fos per les xarxes socials, l'apagada informativa amb certs temes seria màxima. En particular, amb el problema de la inseguretat, que a poc a poc es comença a fer el seu espai mediàtic. Qualsevol que visqui a Barcelona i segueixi les xarxes socials tindrà constància de multitud de robatoris i agressions.

Per això, la seguretat és la primera preocupació dels barcelonins, segons el darrer baròmetre municipal de l'Ajuntament. I el darrer exemple d'inseguretat és especialment indignant.

Agents de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana amb una dona detinguda després dels registres efectuats als

Robatori entre dos

El vídeo l'han compartit l'usuari de X Carlos Martínez, que denuncia de manera recurrent la degradació que viu el barri, el Raval. A les imatges que ha compartit s'aprecia un jove que s'acosta a una senyora gran per robar-li una joia. L'anciana cau llavors a terra i resulta ferida.

Al seu comentari, Carlos Martínez es mostra completament indignat. "La situació actual del Raval és tan, però tan indecent, la degradació portada per l'escòria política i els hipòcrites col·laboradors de merda":

Segons ha informat després el mitjà especialitzat en successos ElCaso, es tracta d'un jove magribí multireincident que ha estat detingut avui al matí. De la mateixa manera, ahir també va ser detingut el seu còmplice en el robatori, que és el que apareix amb una caputxa a la part superior del vídeo.

Segons fonts policials a què ha tingut accés ElCaso, s'espera que la senyora interposi aviat una denúncia perquè la investigació judicial pugui continuar i, si és possible, imputar-li al lladre un delicte per robatori amb violència i un delicte de lesions.

La impotència davant aquesta realitat

Aquest vídeo ha aconseguit la màxima difusió, amb prop d'un milió de visualitzacions i centenars de comentaris. Fins i tot els mitjans de comunicació de masses han donat la notícia.

A més de compartir casos de robatoris i agressions, els usuaris s'han tornat a indignar davant la impotència que es viu a Barcelona amb aquest problema. Els ciutadans no donen crèdit a la possibilitat que aquest jove magribí pugui, com tants altres, acumular un delicte darrere altre sense més conseqüències.

➡️ Política

Més notícies: