La predicción de Alejandro Fernández con la Mesa del Parlament POLÍTICA

VÍDEO | La predicció d'Alejandro Fernández que ahir es va fer realitat al Parlament

El líder del PP català ja va dir el que passaria amb la Mesa del Parlament i no s'ha equivocat: 'processisme'

Entre altres coses, Alejandro Fernández es caracteritza per les prediccions. Coneixedor experimentat del que ell mateix anomena “metodologia processista”, el líder del PPC s'ha destacat per avançar els passos que prendria la política processista.

Amb els pactes de Sánchez amb Junts per donar vida a 'Frankenstein', Fernández va predir que el procés es traslladaria a Madrid i així ha estat. I ahir, que es va constituir la mesa del Parlament, Alejandro Fernández va tenir ocasió de tornar a encertar. “Això és el procés”, va avisar Fernández.

Una altra predicció encertada

La setmana passada, el podcast d'E-Notícies, La Catalunya Woke, va tenir com a convidat Alejandro Fernández. A més del to irònic i sarcàstic del programa - es van lliurar els 'Premis Tània Verge' -, també hi va haver espai per a la política.

A preguntes de com veia la constitució de la Mesa del Parlament, el líder del PPC va dir que ho tenia clar. “A l'últim minut, acord històric”, va ironitzar Fernández amb aquesta tendència del processisme polític a arribar a acords agònics i sempre històrics. “A Catalunya, cada cinc o sis dies es fa un acord històric”, va dir. És a dir, que Junts, ERC i la CUP triarien un dels seus per presidir la Mesa.

I així va ser. Sense que estigués previst per endavant, al final ERC es va decantar per Junts i, juntament amb la CUP, van materialitzar la 'Taula processista' amb Josep Rull com a president. Cosa que ha molestat força Salvador Illa, que avui es mostrava força indignat en una entrevista.

Com s'explica, aquesta decisió sobre la conformació de la Mesa posa més interrogants sobre la legislatura. D'entrada, beneficia Carles Puigdemont, que gràcies a la influència de Josep Rull es podrà presentar primer a la investidura. L'única incògnita és si ERC, malgrat la seva decisió, encara té la intenció de fer president Salvador Illa.

➡️ Política

Més notícies: