Muntatge de fotos de primer pla de Tomàs Molina amb rostre seriós i, al costat, diversos tweets criticant-lo
POLÍTICA

Onada de crítiques a Tomàs Molina per voler sortir a TV3 mentre fa de polític

Les xarxes esclaten contra Tomàs Molina i li diuen que assumeixi les seves decisions: 'que es posi a la cua'

Tot i que els resultats electorals no han estat positius, Tomàs Molina compleix la seva funció. El meteoròleg més famós de Catalunya li ha donat i li dona molta visibilitat a ERC. Des de llençar-se en paracaigudes per denunciar la mala qualitat de l'aire fins a demanar que TV3 participi a eurovisió, Molina encarna aquesta barreja de polític i figura mediàtica. Ara, s'ha tornat a fer viral per la seva cridanera petició laboral.

Empalmar TV3 amb Brussel·les

Per l'acord que ERC té amb BNG i Bildu, a Molina li tocaria ser eurodiputat entre el 2027 i el 2029 quan el diputat del BNG li cedeixi el seu escó. Fins aleshores, però, Molina ja ha dit que vol tornar a treballar a TV3.

Tomàs Molina presentant el temps a TV3

Per motius legals, Molina no podia aparèixer al seu programa El Temps mentre fos candidat en una campanya electoral. Però ara que s'ha acabat la campanya, raona Molina, no hi hauria d'haver cap impediment perquè pogués tornar a exercir de cap de la secció del temps de TV3 i de Catalunya Ràdio.

Com va explicar ell mateix en una entrevista radiofònica, el conegut com a “llibre d'estil” dels periodistes no se li hauria d'aplicar. El motiu és que s'exerceix com a meteoròleg i no com a periodista informatiu en àmbits socials o polítics. “Sóc un treballador i parlo del temps que farà, em costaria que algú m'argumentés que no puc dir que demà plourà”, va argumentar Molina davant dels micròfons.

Però als usuaris no sembla que els hagi assegut gaire bé aquesta maniobra de Molina per ser periodista i, després, polític. Les xarxes s'han omplert de comentaris criticant aquest desig. "La gent ha de començar a ser conseqüent amb les seves decisions", "un altre llest", "Si va demanar excedència ha d'esperar el temps reglamentari i si se'n va anar que es posi a la cua".

➡️ Política

Més notícies: