Un home amb rastes i barba apareix en primer pla, amb una expressió seriosa, mentre que al fons es poden veure cartells en una paret.
POLÍTICA

VÍDEO: Un militant d'Aliança Catalana, agredit per simpatitzants de la CUP

Denuncia que uns 'totalitaris d'ultraesquerra' l'han agredit i insultat a Sabadell

El militant d'Aliança Catalana i actiu usuari de xarxes socials, Antonhy Sànchez, ha denunciat a través de X haver estat víctima d'una agressió per part "d'uns cupaires".

Segons ha explicat ell mateix, els fets han passat a Sabadell, on "ens hem trobat amb un grup d'intolerants totalitaris de la CUP" que assegura que l'han violentat. Segons diu, li han empès i insultat, dient-li “nazi” i “feixista”.

Un acompanyant d'Anthony Sánchez, que sembla que no tenia res a veure amb Aliança Catalana, ha confirmat a xarxes socials aquesta agressió i ha compartit una foto amb ferides al braç. Més tard, aquesta persona ha restringit l'accés al vostre perfil en X i al missatge que havia publicat.

Per la seva banda, Sánchez s'ha mostrat molt indignat davant d'aquesta situació i ha dit que no es podia permetre l'actitud d'aquests “intolerants”, que també ha qualificat de “totalitaris d'ultraesquerra”. Així mateix, ha fet una crida a la "democràcia" i la "llibertat d'expressió" perquè ningú no tingui por d'exposar la seva opinió i pensament.

Aquestes paraules han provocat reaccions dividides entre els usuaris.

La majoria li mostren el seu suport i es lamenten davant del fet que els seguidors d'AC hagin de patir aquesta mena de situacions. Altres usuaris, simpatitzants de la CUP, denuncien que Sánchez s'ha acostat a un lloc on sabia que seria mal rebut i que les seves paraules són una exageració.

Una cosa habitual a Catalunya

El que és segur és que certs grups de l'esquerra catalana, qualificats d'antifeixista, s'han caracteritzat durant els últims anys per assetjar persones d'una altra ideologia política, tant de dretes com d'esquerres.

Escrache a Cayetana Álvarez de Toledo a la UAB

Fa uns mesos, en plena campanya per a les eleccions autonòmiques, partits i grups tan diferents com Junts, ERC, Aliança Catalana, Vox o Societat Civil Catalana van denunciar haver patit 'escraches' i agressions per part d'aquests grups antifeixistes, molts vinculats a la CUP a través de plataformes universitàries.

En aquest sentit, la UAB es destaca com a punt de radicalisme d'esquerres a Catalunya, protagonitzant de manera recurrent episodis de violència i imposició sobre els altres. Novament, és una imposició que s'aplica sobre persones d'ideologia molt diferent, des de Cayetana Álvarez de Toledo fins a la professora crítica amb la llei trans, Sílvia Carrasco.

➡️ Política

Més notícies: