Muntatge amb un pla mitjà de Pedro Sánchez mirant a terra i un marc amb una captura del vídeo en què diversos manifestants l'esbronquen i insulten
POLÍTICA

VÍDEO: Insults a Pedro Sánchez i a Yolanda Díaz enmig del carrer

El president i la vicepresidenta del govern han estat rebuts amb esbroncades en la presentació del llibre de Sánchez


Pedro Sánchez va dir que havia pres la decisió de concedir l'amnistia als polítics processistes per "defensar la convivència". I, cada dia que passa, queda clar que les conseqüències de perdonar Puigdemont i companyia tenen els efectes contraris als desitjats. Després de les protestes a Ferraz i els 'escratxos' a què es veuen sotmesos tant Sánchez com alguns membres del Gobierno com Óscar Puente, aquest dilluns hem tingut una nova mostra. I és que, el president de l'executiu i Yolanda Díaz han estat insultats i escridassats quan es dirigien a la presentació del nou llibre de Sánchez.

Diverses persones s'han acostat a les portes del Cercle de Belles Arts de Madrid per increpar el president del Gobierno. I és que Pedro Sánchez no ha pogut obviar els crits de "fill de la gran put*", "traïdor", "dictador", "cabró", "pocavergonya" o "vendepatrias" que li han dedicat aquests manifestants. Els ciutadans que han anat a esbroncar el líder socialista amb prou feines s'hi han pogut acostar, ja que hi havia un ampli dispositiu policial que ha separat Sánchez de la gent que protestava contra ell.

Pedro Sánchez no ha estat l'únic que ha rebut insults en arribar al Cercle de Belles Arts de la capital espanyola. Yolanda Díaz tampoc se n'ha lliurat. La vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball també ha hagut de sentir com els manifestants li deien de tot. "Vendeobreros" o "traïdora" han estat algunes de les paraules que li han dedicat.

A la presentació del llibre de Pedro Sánchez, presentat pel periodista Jorge Javier Vázquez, no només hi han assistit ell i Yolanda Díaz. Molts ministres tampoc no s'han volgut perdre l'acte i, de fet, molts ja van alliberar les seves respectives agendes per poder acompanyar el president del govern. Entre ells hi havia Óscar Puente, un altre dels que, més d'una vegada, ha hagut de bregar amb crítiques mentre es trobava a la via pública. L'últim cas es va donar quan un home s'hi va acostar en un vol a Brussel·les per increpar-lo mentre el ministre estava assegut al seu seient de l'avió.

➡️ Política

Més notícies: