Dues persones estan dretes davant d'una finestra parlant amb algú que està endins.
POLÍTICA

VÍDEO: Dos magribins okupen una casa i s'encaren amb els veïns

L'okupació s'ha produït davant de l'habitatge i de la incredulitat dels veïns: 'però no hi pots ser aquí'

Les xarxes socials són un espai de llibertat informativa. En elles hi apareix i circula tot el que no està als mitjans oficials. I, d'un temps ençà, les xarxes socials s'han omplert de vídeos i imatges que denuncien els efectes negatius de l'allau migratòria.

De fet, les xarxes socials són l'espai on es desenvolupa de debò aquest debat social i polític. Sense anar més lluny, ahir mateix, García Albiol tenia una baralla amb Yolanda Díaz a propòsit de la immigració irregular i les okupacions.

Segons va denunciar l'alcalde de Badalona, són els veïns i els ajuntaments els que acaben bregant amb problemes d'inseguretat o d'okupacions. No, per casualitat, Albiol té majoria absoluta.

Aquesta vegada, però, el vídeo que s'ha fet viral no se situa a Catalunya, sinó a Tenerife.

Okupació davant dels veïns

El famós youtuber Wall Street Wolverine ha compartit les imatges d'una okupació a Tenerife per part de dos joves magribins. Al vídeo, s'aprecien els moments de tensió amb els veïns, que insisteixen els joves que han d'acudir als serveis socials.

Així mateix, els veïns insisteixen que “no som racistes, si es fica un espanyol, el mateix. Però no hi pots ser aquí”:

Pel to dels comentaris, aquest és un altre episodi que produeix l'absoluta incomprensió entre els usuaris. Ningú no entén com és possible que l'okupació d'un habitatge pugui despertar aquesta indefensió entre els propietaris.

En aquest sentit, cal destacar que Catalunya té un especial problema amb l'okupació. Es tracta de la comunitat autònoma que, amb un 40%, lidera el rànquing d'okupacions a tot Espanya.

➡️ Política

Més notícies: